UPRKOS SVEMU: 6 GODINA RADIJA JADRAN

UPRKOS SVEMU: 6 GODINA RADIJA JADRAN

0
Podijeli

Prije 6 godina, 23. februara oglasio se Radio Jadran. Ne slavimo i ne obilježavamo nikakvom svečanošću rođendan, jer odavno to za nas predstavlja luksuz, pa i gubljenje vremena.

Ipak, treba znati, Jadran bi imao mnogo razloga da slavi. Jer, iz godine u godinu postaje medij na čije se informacije oslanjaju i pozivaju, koga osluškuju i prate, koji prija i koji smeta, kome žele uvijek dobro, ili samo onda kada im treba.
Nikada nijesmo lažirali, spinovali, manipulisali informacijama koje plasiramo, pa ni podacima o našoj slušanosti i čitanosti. Vjerujemo da je to prepoznao najveći broj vas koji ne može, a da bar jednom tokom dana ne klikne na www.radiojadran.com.
Na žalost, priznajemo, naša otvorenost, shvatanje slobode govora, koju i danas iskazujemo dajući mogućnost komentarisanja tekstova, pored toga što nam je „podigla” posjetu portalu, često je bila zloupotrebljena. U nekim situacijama bili smo i blizu odluke da ukinemo komentare, jer, prije svega zbog političkih neslaganja, mnogi su koristili slobodu pisanja za razne obračune.
Radio Jadran je opstao, uprkos svemu. Uprkos raznim pristiscima, besparici i malom broju zaposlenih. U sveopštoj trci za privilegijama i interesima, za vlast, za komad kruva, u nelojalnoj medijskoj utakmici, još smo tu. Bićemo onoliko dugo koliko budemo potrebni Herceg Novom, Boki i Crnoj Gori.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code