URA odgovorila SD-u: Od svih ekoloških katastrofa, Vi ste najveća

URA odgovorila SD-u: Od svih ekoloških katastrofa, Vi ste najveća

1549
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Dosljednost Socijaldemokrata (SD), među građanima poznatijih kao Ivanova korita, ogleda se isključivo u dosljednom parazitiranju na državnom budžetu i zloupotrebljavanju državnih resursa u partijske svrhe. Istina je da, sa svojim voljenim DPS-om, nisu ništa ispunili – ali su zato sve ispraznili, istakao je predsjednik novskog odbora Građanskog pokreta URA Nikola Radman.

“Vjerovali smo da je izborom Darka Pajovića za predsjednika, Skupština Crne Gore dotakla najdublje dno. Međutim, izborom i djelovanjem Ivana Brajovića (SD), pojam takvog dna je u potpunosti obesmišljen”, naveo je Radman.

Picerija i restoran

U pokretu URA su naveli da NATO predstavlja “samo sredstvo, za ostvarenje konačnog cilja”, kao i da se koalicioni partneri SD-DPS “demokratiji i vladavini prava, koja neminovno dolazi, raduju koliko i kriminalac jakoj policiji”.

„Oni koji su se, sa pozicija vlasti, gordo uzvisili iznad građana i decenijama podsmijavali zakonima Crne Gore, padali su jako nisko. Zbog toga smatramo da je u duhu višepartizma, ali i pravne države, da jednopartijskom sastavu Kazneno-popravnog doma u Spužu delegirate pojedine svoje funkcionere, kako bi imali kvorum za održavanje koalicionih sastanaka. Baš kao i u hotelu „Ramada“, sve troškove boravka – pokriva Vam država“, poručio je Radman.

Plaćeni izborni program

Nema komentara