Uručene 44 diplome bečelorima i specijalistima primijenjene fizioterapije

Uručene 44 diplome bečelorima i specijalistima primijenjene fizioterapije

2929
1
Podijeli

dodjeladiploma fakultet primijenjene fizioterapije 2016Na Fakultetu primijenjene fizioterapije u Igalu upriličena je svečana dodjela diploma o završenim osnovnim i postdiplomskim specijalističkim studijama.

Dodijeljene su 34 diplome bachelor primijenjene fizioterapije i 15 diploma specijalista primijenjene fizioterapije. Diplome su uručili dekan Medicinskog fakulteta Acc. prof dr Goran Nikolić i doc. dr Sofija Žitnik – Sivački.

Picerija i restoran

1 komentar

  1. Lijepo je kad vaše dijete diplomira i puno vjere u sebe i svoje znanje kreće u budućnost,a što će onaj ko već za koji mjesec ne bude vidio put do posla i zarade usklađene sa svojim znanjem i sposobnostima? Radost zbog diplome je često kratkotrajna,počinju drače prosute po putu,počinje realni život ,Banja je na ivici brda,uzbrado je naporno,a dolje je provalija.Mnogi su do penzije dopuzili radeći po pola godine, uz neplaćene ili prinudne pauze,uz minimalne zarade za visokocijenjene poslove i sposobnosti,……Niko mi nikad nije rekao istinu,nego je shvatih kasno,ali ipak shvatih, jer mi je falilo jakih veza koje bi me smjestile na tron ,oslijepile i uneljudile,pa bi mi i đeca bila poluslijepa.I kad je plata mala nadoknada se dobija.
    0    0

Ostavite komentar

*

code