USKORO 60 SVJETILJKI NA KLJUČNIM DIONICAMA U NOVOM

USKORO 60 SVJETILJKI NA KLJUČNIM DIONICAMA U NOVOM

182
0
Podijeli

Firma “Znak” iz Podgorice najpovoljniji je ponuđač na tenderu za nabavku 60 svjetiljki javne rasvjete, koje će po potrebi biti instalirane na najfrekventijim dionicama u Herceg Novom.

Vrijednost nabavke je između 10 i 11 hiljada eura, a riječ je o “zalihama” na godišnjem nivou, koja bi trebalo da bude dovoljna i “pokrije” sve eventualne kvarove.
Ovo je za Radio Jadran potvrdio v.d. direktor JP Stambeno komunalno, Branko Božović:
“To su klasične svjetiljke koje naručujemo za zamjenu postojećih i malo za dodatak rasvjete gdje je to moguće. Dio će biti instaliran u parku, gradu, na šetalištu, ka Milašinovića mostu, gdje su obično najurgentniji problemi”, pojašnjava Božović.
Zbog problema podzemnih instalacija, u mraku je ponovo i veći dio šetališta, više od deset dana, na potezu od kule Forte Mare do hotela Plaža, zatim donji dio šetališta ispod bolnice Meljine. Javna rasvjeta ne funkcioniše ni na potezu od vile “Margot” do restorana “Fontana” na Savini. Božović kaže da će i narednih mjesec tu biti problema sa rasvjetom, ne precizirajući tačno kada će kvar biti otklonjen:
“Tu ćemo imati učestale probleme dok se god ne postave novi kablovi i u potpunosti završe poslovi oko kolektora. Ljetos smo napravili nekako da rasvjeta funkcioniše, a sada su kvarovi češći i mi to popravljamo koliko možemo”, kazao je Božović.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code