Uskoro otvaranje bazena na Škveru

Uskoro otvaranje bazena na Škveru

1334
5
Podijeli

bazen radovi 280316Nakon petomjesečne zimske pauze u aprilu bi trebalo da bude ponovo otvoren bazen “Jadran” na Škveru. Zbog toga su ovih dana intenzivirane aktivnosti oko sređivanja bazena, tribina i bazenske tehnike. Tačan datum otvaranja diktiraće vremenski uslovi.

U upravi PVK Jadran Carine vjeruju da će se to što prije desiti, kako bi se treninzi “preselili” iz Instituta Igalo na otvoreno, kaže za Radio Jadran, sportski direktor kluba, Miloš Mračević:

Picerija i restoran

“Ono što nam je želja u ovom trenutku to je da prvu utakmicu finala prvenstva Crne Gore koja je na programu 20. aprila, odigramo na Škveru. Pored te, vjerujem i da ćemo utakmicu Lige šampiona 30. aprila kada nam gostuje Barseloneta takođe odigrati na otvorenom bazenu. Za sada je još  neizvjesno da li će se meč Svjetske lige između reprezentacije Crne Gore i Francuske igrati u Herceg Novom ili na novom bazenu u Nikšiću, ali svakako Herceg Novi i Škver biće spremni”, poručio je Mračević.

On je podsjetio da su trenažne i takmičarske aktivnosti na bazenu u prošloj godini okončane krajem oktobra, nakon 197 dana rada. Do sredine aprila, za kada je planirano otvaranje, uprava kluba je fokusirana na nekoliko segmenata:

bazen radovi 280316 2“Prije svega tu je priprema svih termo tehničkih postrojenja koja moraju biti spremna za takmičarsku sezonu, zatim servis elektrolize i agregata, ispitivanje instalacija i drugih uređaja na bazenu koji moraju da funkcionišu besprijekorno. U toku je i farbanje stolica kako bi kompletna slika bazena bila ljepša”, naveo je Mračević.

Biće obavljen i servis semafora, za koje se očekuje dolazak servisera iz Niša, kao i servisera iz Njemačke koji će obaviti servis elektrolize.

5 Komentari

 1. Bravo HNHN! Nema vise zimskih treninga u Banji, jer to nece dozvoliti novi vlasnik, ali nema veze vazno je da zimski bazen ima Niksic, pa to je blizu cas posla.
  Adio Jadranasi! Grad se potrudio da Vas unisti.
  0  0
 2. Bazen je bas lijep ali za te pare mogao se napraviti zatvoreni bazen koji je mnogo bitniji za vaterpolo i pvk jadran !
  Sto ce klub sad kad su prodali banju pita li se ko ?
  0  0

Ostavite komentar

*

code