Uskoro sanacija puta Sušćepan – Ratiševina – Mojdež

Uskoro sanacija puta Sušćepan – Ratiševina – Mojdež

9
Podijeli

Opština Herceg Novi potpisala je ugovor o sanaciji lokalnog puta Igalo –Mojdež, odnosno dionice Sušćepan – Ratiševina – Mojdež, sa firmom “Krušo”, a početak radova očekuje se uskoro, saopšteno je iz lokalne uprave.

ratisevina-rjFirma “Krušo” iz Herceg Novog, bila je prvorangirana na raspisanom tenderu, a sanacijom će biti obuhvaćena dionica na katastarskoj parceli 647 K.O. Ratiševina.

Picerija i restoran

Procjenjena vrijednost navedenih radova bila je 700.000 eura, a ugovorena sa ponuđačem “Krušo” iznosi 502.071,22 sa PDV-om.

Rok za izvođenje radova je 120 radnih dana. U toku je izbor stručnog nadzora nad predmetnim radovima, navodi se na kraju saopštenja.

 

9 Komentari

  1. Dio ovog puta je rekonstruisan prije 2 godine. Zanimljivo je da se krenulo bas sa tom dionicom al neka samo ga napravite kako treba sa 2 trake i obavezno bankine. Kad ce Gomila?i put za suscepan je u losem stanju nije rekonstruisan od kad je napravljen.

  2. ‘Fala Bogu da se i Mojdeski put uvrstio na listu prioriteta. E sad, kako ce sve to da ispadne nisam siguran, ali ako Kruso to napravi kao sto je napravio put za Trebesin, onda ce to biti vrh. No put za Trebesin je privatno finansiran i nije se stedjelo, a ovo ce Skupstina Opstine da finansira, pa ce mo vidjeti. Jedino ostaje nada da ce se napraviti kvalitetno, jer tim putem svakodnevno saobraca i Aktuelni Predsednik Skupstine Herceg-Novi.

Ostavite komentar

*

code