Uskršnje čestitke

Uskršnje čestitke

1460
1
Podijeli

Potpredsjednik opštine Herceg Novi, Dragan Janković

“Sveštenstvu i svim vjernicima pravoslavne i katoličke vjeroispovjesti upućujem srdačne čestitke povodom velikog hrišćanskog praznika – Dana Hristovog vaskrsenja-uskrsnuća.

Picerija i restoran

Ove godine ovaj veliki hrišćanski praznik slavimo istoga dana, pa neka simbolika zajedništva bude motiv da nas, uvijek i svuda, u svim životnim iskušenjima, vode ljubav i radost, uzajamno poštovanje i razumjevanje, istinoljubivost i pravednost.

Uvijek imajmo na umu da dobrota  i dostojanstvo svakog od nas čine svrhu ljudskog  postojanja vrijednom i blagotvornom”.

Novska lista

“Svim hrišćanskkim vjernicima čestitamo Vaskrs, uz želju da ga provedu u zdravlju i sreći. Neka vam praznik vaskrsenja Hristovog ispuni ljubavlju, duševnim mirom i svakim dobrom. Hristos Vaskrse! Vaša Novska lista”.

 

OO DPS Herceg Novi

“Svim vjernicima pravoslavne i katoličke vjeroispovijesti OO DPS-a Herceg Novi upućuje najiskrenije čestitke povodom najradosnijeg hrišćanskog praznika.

Neka nas dan Hristovog vaskrsenja podsjeti na istinske ljudske vrijednosti, podari sreću i ljubav najbližim, a mir i zdravlje svim ljudima. Poštujmo jedni druge, čuvajmo vrijednosti suživota i tolerancije i činimo dobra dijela”.

 

Građanska lista za Herceg Novi-Mišo Škobalj

“Poštovani sugrađani, neka vječna i neprolazna svjetlost Hristovog vaskrsenja obasja vaše domove, u njih unese mir i blagostanje da ovaj i svaki naredni Vaskrs proslavite u zdravlju i ljubavi. Želimo vam svaku ličnu i porodičnu sreću, neka Vaskršnje jaje čuva vaše domove od svakog zla i nedaće, sada, uvijek i za vijek vjekova, amin.

Hristos Vaskrse-Vaistinu Vaskrse. Aleksandar Škobalj, nosilac izborne liste ,,Građanska lista za Herceg Novi-Mišo Škobalj”.

 

Izbor

“DA nam blagi dani najvećeg hrišćanskog praznika budu podsticaj DA se udružimo, DA odgovorimo izazovima vremena u kojem živimo, DA gradimo NOVI  novih mogućnosti za sve naše građanke i građane, DA probudimo optimizam i nadu u obnavljanje!

Hristos vaskrse! Vaistinu vaskrse!”IZBOR – Novi da”.

1 komentar

Ostavite komentar

*

code