Uspješan nastup TO Herceg Novi na Sajmu turizma u Novom Sadu

Uspješan nastup TO Herceg Novi na Sajmu turizma u Novom Sadu

2
Podijeli

Na jubilarnom 50. Međunarodnom sajmu turizma, u Novom Sadu od 5. do 7. oktobra, Turistička organizacija Herceg Novog odlično osmišljenim zabavnim programom i sjajnom pozicijom na sajmu, uspjela je da “ostavi trag i odskoči u predstavljanju u odnosu na vrlo jaku konkurenciju”, navodi se u saopštenju lokalne TO.

– Iskoristili smo na najbolji mogući način odličan strateški položaj, jer smo imali priliku prvi da pozdravimo goste koji ulaze i da ih, osim zabavnim programom, animiramo i autohtonom hranom i pićem iz hercegnovskog podneblja – kazali su u novskoj TO.

Picerija i restoran

Hercegnovska turistička organizacija nastupila je sa konceptom u čijem centru je turista za kojeg se kreira ponuda zasnovana na savremenim motivima, očekivanjima i iskustvima uz predstavljane tematskih ruta, aktivnog, zdravstvenog, nautičkog, gastro, kao i turizma specijalnih interesovanja.

Na jednom od najznačajnijih regionalnih sajmova turizma ponuđen je raznovrstan promo materijal, a posjetioci štanda su mahom izrazili veliku zainteresovanost za posjetu Herceg Novom, kao turističkoj destinaciji.

Održan je veliki broj sastanaka sa turističkim agencijama kojima su ponuđeni posebno pripremljeni aranžmani za predsezonu u našim hotelima i apartmanskim smještajnim kapacitetima. Takođe, održan je značajan broj sastanaka sa predstavnicima turističke privrede Srbije, ali i sa Balkanskom asocijacijom hotelijera(BAHA) sa čijim generalnim sekrtarom Brankom Krivokapićem je veoma konstruktivan razgovor imao v.d. direktora TO HN Pavle Obradović. Pored toga obavljen je veliki broj sastanaka sa predstavnicima digitalnih medija u Srbiji, a akcenat je bio na promociji web stranice TO Herceg Novi i povećanju svijest o ponudi putem novih medija i socijalnih mreža.

Na štandu TO Herceg Novi realizovana je i nagradna igra u kojoj je četiri dobitnika neposrednim izvlačenjem nagrađeno besplatnim smještajem za dvoje u periodu predsezone u hotelima ACD, Azzuro, Fanfani i Hotel Novi.

– Izvlačenje dobitnika obavljeno je tokom izuzetno interesantnog i dobro posjećenog nastupa Dragoljuba Đuričića i “Balkanske lavine” koji  su uz zvuke bubnjeva i u interakciji sa publikom, na poseban način pozdravili prisutne i podijelili im insrumente posebno osmišljne za ovaj događaj, “šejkere” koje je publika koristila i učestvovala u muzičkom spektaklu. Pored te organizovali smo i dodatnu nagradnu igru u kojoj ćemo dodjeliti 26 besplatnih smještaja u predsezoni, a nagrade će biti izvlačene jednom mjesečno do februara – navode u saopštenju iz lokalne TO.

Na 50. Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu, koji se ove godine održao pod sloganom ”Kulturna raznolikost u Dunavskom regionu,  spajanje lokalnog, regionalnog i svega onog što predstavlja turističku dopunu kroz regionalnu saradnju i kulturu”, zemlja partner je bila Crna Gora, a Turistička organizacija Herceg Novi predstavila se na zajedničkom prostoru u okviru turističke ponude Crne Gore, kao destinacija koja zahvaljujući geografskom položaju i prirodnim ljepotama predstavlja svoje adute za raznovrstan i sadržajan odmor.

Partneri i suizlagači na zajedničkom štandu pohvalili su stajlinig i uniforme, koje su jasno asocirale na mimozu, što je bio dio poruke i opredjeljenja, da se kroz Praznik mimoze što više promoviše i zimska turistička sezona u Herceg Novom, kao i turističko-promotivna manifestacija sa najvećemo tradicijom na ovdašnjim prostorima.

Predstavnici TO Herceg Novi će već ove sedmice nastaviti sa promovisanjem ponude našeg grada, a sljedeća destinacija je sajam turizma u Riminiju koji se u tom italijanskom gradu održava od 12. do 14. oktobra.

2 Komentari

Ostavite komentar

*

code