USPJEŠNO ZAVRŠENA OVA, A VEĆ U NOVEMBRU POČINJE NOVA TRIATLON SEZONA

USPJEŠNO ZAVRŠENA OVA, A VEĆ U NOVEMBRU POČINJE NOVA TRIATLON SEZONA

291
0
Podijeli

Već nekoliko godina unazad takmičarska sezona za trkače iz Herceg Novog i Kotora završava se maratonom u Podgorici i Ljubljani.

Da je trčanje sve popularnije u Boki potvrđuje podatak da su ovdašnji triatlonci imali predstavnike na oba takmičenja, istog dana 25. oktobra.
– Bio je to pravi praznik trčanja istovremeno u oba grada. Družili smo se sa kolegama iz svih krajeva, a naročito sa kolegama iz Podgorice i Splita sa kojima funkcionišemo kao jedan klub, a to ćemo i ozvaničiti u narednom periodu tako što ćemo oformiti jedan zajedničiki regionalni klub, zajedno sa još jednim klubom iz Srbije i Bosne i Hercegovine -navode iz TK Herceg Novi.
Od takmičara iz Boke na podgoričkom maratonu nastupili su Marija Čop i Vanja Zelenović na trci od 5 km, Vitomir Milošević i Boris Kosović na polumaratonu i Mladen Ilić na maratonu.
U Ljubljani su se takmičili Dragana Kurtović, Predrag Petrović, Marko Butulija, Luka Čupić i Goran Daničić na polumaratonu i Dragan Jovanović na maratonu. Svi su uspješno završili svoje trke, a bilo je i ličnih rekorda.
– Na ovaj način smo zaokružili uspješnu sezonu triatlona i trčanja, ali za nas nema predaha. Početkom narednog mjeseca kreće sa radom škola triatlona, a 1. novembra zakazan je početak nove sezone lige trčanja – najavljuju novski triatlonci.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code