UZ SVJETSKI DAN MLADIH: EDUKATIVNE RADIONICE U PRIRODI, BESPLATNE KONTROLE ZDRAVLJA

UZ SVJETSKI DAN MLADIH: EDUKATIVNE RADIONICE U PRIRODI, BESPLATNE KONTROLE ZDRAVLJA

98
0
Podijeli

Svjetski Dan mladih, 12. avgust i ove godine biće obilježen raznim aktivnostima u Savjetovalištu za mlade pri hercegnovskom Domu zdravlja.

Iz Savjetovališta obavještavaju da će 14. i 15. avgusta od 19 h organizovati okupljanje i druženje sa grupom mladih u planinarskom domu Za vratlom, što je plod saradnje sa PK Subra.
Predviđena je radionica edukativnog karaktera na temu: “Savremene potrebe i problemi kod mladih”. Radionicu će voditi pedijatar, klinički psiholog i pravnik.
Povod da se to organizuje u planinarskom domu je želja da se mladi što više vežu za prirodu i makar na kratko dislociraju sa ulice. Nakon radionice, biće upriličena zajednička večera i druženje uz vatru.
Savjetovalište za mlade je uspostavilo vrlo korektnu i profesionalnu saradnju sa institucijama i objektima koji okupljaju mlade. Tradicionalno svi plažni barovi u koje izlaze mladi u noćnim satima i fitnes centri i teretane dobiće zaštitina sredstva i edukativni materijal. Kao i svake godine do sada i informativni punktovi u Domu zdravlja biće “pokriveni” edukativnim materijalima.
Iz Savjetovališta za mlade pozivaju sve zainteresovane sjutra u Savjetovalištu obave besplatne kontrole vrijednosti šećera u krvi, krvni pritisak i HIV status.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code