UZGAJAN KANABIS U STANU U HERCEG NOVOM

UZGAJAN KANABIS U STANU U HERCEG NOVOM

131
0
Podijeli

Službenici Ministarstva unutrašnjih poslova – Uprave policije, Centra bezbjednosti Herceg Novi su u stanu M.P. (35), nastanjenog u Herceg Novom, pronašli 30 stabljika kanabisa, koje su, kako se sumnja, uzgajane radi proizvodnje opojne droge marihuane.

Policijski službenici su juče, po prijavi, u spavaćoj sobi stana u kojem živi M.P. živi, u naselju Igalo u Herceg Novom, pronašli saksije sa 30 stabljika kanabisa, visine od 5 do 50 cm, kao i neonsku lampu za stvaranje izvora toplote za uzgoj ove biljke i druge predmete.
O događaju je obaviješten Viši državni tužilac u Podgorici, kao i Grupa za suzbijanje droge Herceg Novi, Kotor i Tivat čiji su službenici, zajedno sa kolegama iz CB Herceg Novi, oduzeli stabljike kanabisa i druge predmete.
Preliminarna analiza stabljika pokazala je prisustvo marihuane. Stabljike kanabisa su potom, zajedno sa drugim predmetima, upućene u Forenzički centar radi vještačenja.
Protiv M.P. će biti podnijeta krivična prijava, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code