Uživancija u kajacima u Herceg Novom

Uživancija u kajacima u Herceg Novom

2552
7
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

I ove sezone na plaži Žalo, na Škveru, u ponudi je za sve ljubitelje mora, prirode, sportskih aktivnosti, rentiranje kajaka, kao i organizovane ture sa vodičem.

kayak 1To je izuzetna prilika za sve koji vole samostalno da kreiraju svoj izlet na moru, da pri tom uživaju u pogledu na obalu iz nesvakidašnjih uglova i pespektive.

Picerija i restoran

kayak 2Posjetioci koji se odluče da istražuju kajakom ljepote Bokokotorskog zaliva i bogatog istorijskog i kulturnog nasljeđa vraćaju se puni lijepih utisaka i fotografija i uvijek sa željom da ponove čarobnu morsku avanturu.

kayak 4Veslanje u kajaku ne zahtjeva posebne pripreme, prilagođeno je mogućnostima većine, početnicima i iskusnim kajakašima. Jedini uslov je biti plivač, kažu nam iz “Kayak Herceg Novi”.

kayak 5U kajaku može biti jedna osoba, dvije, ali ima i kajaka za  dvije odrasle osobe, sa dvoje djece ili drugu kombinaciju.

U ponudi je 17 kajaka, deset singlova i osam duplih. Tu su ljubazni sertifikovani vodiči  za organizovane ture, poludnevne i cjelodnevne. Poludnevna je do Rosa i Potkopa, ili Igalo-Njivice, a ko želi na moru provesti u kajaku cijeli dan tu je i atraktivan izlet  Mamula-Rose-Dobreč, ili već što neko želi da posjeti.

kayak 3Oni iskusniji idu sami i do Plave špilje. Međutim, svi moraju imati prsluke, prije plovidbe dobiju i vodonepropusne vrećice za stvari. Takođe dobiju i osnovna upustva o ponašanju na moru. Skrene im se posebno pažnja da kada nailaze veći brodovi sa jakim motorima, da nikome ne staju na plovni put, takođe da zaobilaze kupališta i ribare.

kayak 6

Ne treba više mnogo priče, u kajak treba sjesti i zaveslati, ići u susret valovima i pravoj ljetnjoj morskoj avanturi.

7 Komentari

  1. Dragane,pročitaj tekst.Vidiš li da imaju sajt kajak.Uđeš fino i pročitaš cijenu.Bio bi marketinški tekst,da su objavili i cijene,ovako je zasita afirmativan i neka je,dobro je da imamo nešto i da valja.
    2    0

Ostavite komentar

*

code