V MEĐUNARODNI KOŠARKAŠKI TURNIR-MEMORIJAL ĐORĐIJE ĐOKO KOVAČEVIĆ

V MEĐUNARODNI KOŠARKAŠKI TURNIR-MEMORIJAL ĐORĐIJE ĐOKO KOVAČEVIĆ

481
0
Podijeli

U organizaciji košarkaškog kluba „AS” Herceg Novi a pod pokroviteljstvom Uprave za mlade i sport Crne Gore, u OŠ Milan Vuković sjutra će biti održan V Međunarodni košarkaški turnir “Herceg Novi basket cup 2015 – memorijal Đorđije Đoko Kovačević”.

Turnir se igra u znak sjećanja na jednog od najboljih novskih košarkaša, Đoka Kovačevića, koji je i jedan od suosnivača KK As. Takmičiće se dječaci rođeni 2002. i mlađi, iz 4 kluba. Pored domaćina, KK As Herceg Novi, učestvovaće i KK Mogren Budva, OKK Leotar Trebinje i KK Anagastum iz Nikšića.
Od 10 h sastaće se trebinjski Leotar i hercegnovski As, a uru ipo kasnije igraće nikšićki Anagastum i budvanski Mogren. Za 13 h predviđena je posjeta delegacija klubova učesnika turnira grobu Kovačevića.
Nakon toga, od 14.30 h biće odigrana utakmica za III mjesto, a pola ure kasnije počeće i utakmica za I mjesto. Dodjela nagrada i priznanja biće upriličena nakon 17.30 h. Tradicionalno, najbolji igrač turnira dobiće prestižno priznanje “Trofej Đorđije Đoko Kovačević”.
Prethodni osvjači turnira su : 2011.g.KK „Budućnost” Podgorica, 2012.g. KK „Kotor” Kotor, 2013.g. KK „AS” Herceg Novi I 2014.g. KK „ Pljevlja” iz Pljevalja. Dosadašnji osvajači trofeja bili su: 2011.g. Igor Ćurić – KK „AS”, 2012.g. Vasilije Jovanović KK „Kotor”, 2013.g. Stefan Jovović KK „AS” I 2014.g. Andrija Vučurović KK „AS” i Janko Jelovac KK „Pljevlja”.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code