Vanredno: O Bolnici Meljine na Skupštini 7. avgusta

Vanredno: O Bolnici Meljine na Skupštini 7. avgusta

8
Podijeli

Na zahtjev 29 od 34 odbornika u aktuelnom sazivu lokalnog parlamenta, predsjednik SO Herceg Novi, dr Miloš Bigović, sazvao je VI vanrednu sjednicu za utorak, 7. avgust sa samo jednom tačkom dnevnog reda – Razmatranje aktuelne situacije u PZU Bolnica Meljine.

Odbornici Skupštine opštine, kao predstavnici građana u lokalnom parlamentu na ovaj način žele da doprinesu rješavanju ovog gorućeg pitanja, navedeno je u zahtjevu o razlozima za sazivanje sjednice:

Picerija i restoran

„Imajući u vidu tešku situaciju u PZU Opšta bolnica Meljine, pogotovo odliv kadra, otežanu finansijsku situaciju, iskazano nezadovoljstvo zaposlenih, a u kontekstu negativnih posljedica koje bi nefunkcionisanje bolnice imalo po naš grad, smatramo neophodnim da  Skupština raspravlja po ovoj temi“, kaže se u dokumentu.

Skupština Opštine Herceg Novi je na VI redovnoj  sjednici 24. jula, po usvojenom prijedlogu dopune dnevnog reda, razmatrala aktuelnu situaciju u PZU Opšta bolnica Meljine. Na inicijativu Kluba odbornika DPS-a, jednoglasno je podržan stav da se u što skorijem roku održi vanredna Skupština na kojoj bi se aktuelna sistuacija u Bolnici razmatrala na što kvalitetniji i konstruktivniji način, uz prisustvo predstavnika menadžmenta PZU Opšta bolnica Meljine, Sindikata, vlasnika Bolnice i resornog Ministarstva.

8 Komentari

  1. Pa vi niste u stanju smece da odvezete iz kontejnera i pokosite travu pored puta,a kamoli da spasite bolnicu…ko vama još vjeruje,ja ne znam?!

    18
    7
  2. Mene kao slusalaca zanima Radijo Jadran ima nekoliko zaposlenih a radio Herceg Novi nekolike desetine i sve informacije koji dobijemo prve su od Radio Jadrana pa se piram sta onda rade ovi u Radio Herceg Novi.

    25
    6

Ostavite komentar

*

code