Varšava: Sve više poljskih turista u Crnoj Gori

Varšava: Sve više poljskih turista u Crnoj Gori

635
2
Podijeli

nto varsavaNacionalna turistička organizacija Crne Gore, u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama, turističkom privredom i strateškim partnerima predstavlja turističku ponudu Crne Gore na međunarodnom sajmu turizma „TT Warsaw“ u Varšavi, od 26. do 28. novembra.
Poljski turisti posljednjih godina sve više posjećuju Crnu Goru. Prema statističkim podacima za prvih 9 mjeseci 2015. godine Crnu Goru je posjetilo oko 50.000 gostiju iz Poljske, koji su ostvarili oko 260.000 noćenja što je 15 % više u odnosu na 2014. godinu.
Sajam turizma „TT Warsaw“ je jedan od najvažnijih međunarodnih događaja turističke privrede u Poljskoj, sa tradicijom od 23 godine.
Crnu Goru kao turističku destinaciju, odnosno njen turistički proizvod, pored predstavnika NTO, predstavljaju HG „Budvanska Rivijera“, „Montenegro Stars Hotel Group“, HTP „Trend Korali“, turistička agencija „Talas M“, turističke organizacije Ulcinj, Bar, Budva, Kotor, Tivat i Podgorica. Crnogorski štand je posjetio ambasador Crne Gore u Poljskoj sa saradnicima, Ramiz Bašić.
Posjetioci sajma imaju priliku da se na crnogorskom štandu upoznaju sa raznovrsnom ponudom i povoljnim aranžmanima za predstojeću zimsku i ljetnju sezonu.

2 Komentari

  1. Misle Poljaci da je kod nas još uvijek dobro kao u vrijeme “jedna črvena”. QQ nama sa nama kad smo bravi što nas ovan sa čaktarom vodi……QQ
    0    0

Ostavite komentar

*

code