VETERANI „JADRANA“ U PRIJATELJSKOJ UTAKMICI SAVLADALI SARAJEVSKI VK „WOLF“

VETERANI „JADRANA“ U PRIJATELJSKOJ UTAKMICI SAVLADALI SARAJEVSKI VK „WOLF“

191
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Veterani VK Jadran iz Herceg Novog odigrali su proteklog vikenda prijateljsku utakmicu sa VK “Wolf” iz Sarajeva na bazenu “Otoka” u Sarajevu. Iako je na prvom mjestu bila zabava i druženje, kao i obnavaljanje nekih starih “sportskih” veza, veterani Jadrana trijumfovali su rezultatom 7:3.

Igrači oba tima dali su sve od sebe da pokažu što bolju igru i formu.
U prve dvije četvrtine susreta bilo je neizvjesno ko će pobijediti, jer su obje ekipe pokazale odličnu igru. Golovi su se nizali jednako na obje strane. Kako se igra razvijala, tako je postajala i ozbiljnija. Kraj se približavao, pa su tako rasle i želje za pobjedom. Borbenost na obje strane bila je na nivou već u trećoj četvrtini utakmice, ali ipak su gosti uspjeli da se izbore za prednost. Domaći su u završnicu utakmice ušli sa veliki zaostatkom koji nisu uspjeli nadomjestiti, pa je tako utakmica okončana rezultatom 3:7 u korist domaćina.
Veterani Jadrana slavili su pobjedu uzvicima, a igrači oba tima čestitali su jedni drugima na odličnoj i fer igri . Ipak, ova utakmica bila je i prijateljskog karaktera, pa su se na kraju svi usaglasili da je najvažnije da su pokazali dobru igru te da im rezultat nije bitan. Kapitenu ekipe V.K.Jadran veterani Budu Stanojloviću na kraju utakmice uručena je medalja i prigodni pokloni.

Picerija i restoran

Predsjednik Vaterpolo kluba „Wolf ” Goran Čampara kazao je kako je zadovoljan igrom koju su njegovi saigrači pokazali. “Kao dobri domaćini morali smo malo i da popustimo gostima ali je najvažnije da se uspostavljaju i gaje dobri odnosi među veteranima u cijeloj regiji”, dodao je Čampara.
“Veterani Jadrana posljednji put su igrali u Sarajevu 1989. godine kao aktivni igrači protiv Vaterpolo kluba „Bosna”, istakao je predsjednik veteranskog kluba iz Herceg Novog Vaso Subotić.

„Mnogo naših igrača igralo je za Bosnu tada. Nostalgično gledamo na taj period i drago nam je što smo opet ovdje. Preko sporta želimo obnoviti prijateljske veze koje smo imali nekada”, kazao je Subotić.

Kako su veteranski klub osnovali tek u oktobru 2014. godine, Subotić je rekao kako im je ova utakmica zapravo prva od osnivanja, što daje poseban značaj tome što je igraju baš u Sarajevu. “Domaćini su nas dočekali na zaista zavidnom nivou i gostoprimstvo planiramo da uzvratimo na ljeto na turniru u Herceg Novom”, naveo je Subotić.
„Planiramo se takmičiti u sklopu regionalne veteranske lige, koja bi se igrala po ugledu na onu profesionalnu. Mi smo prva veteranska vaterpolo ekipa u Crnoj Gori i želimo pokrenuti sve veterane iz Crne Gore da se aktiviraju u vaterpolu. A najviše želimo da se družimo i rekreiramo”, rekao je Subotić.

VK “JadranVeterani 2014” je nastupao u sastavu: M.Murišić, B.Stanojlović (kapiten), S.Spaić, D.Radović, V.Subotić 1, S.Fanfani, M.Lučić, M.Želalić 1, V.Ivović, S.Matijašević 2, B.Obradović, J.Bijelić 2, Đ.Vlaović, I.Ćosić, M.Jančić, Z.Sladović 1, P.Ćosić. Stručni štab: P.Obradović i N.Čačić, doktor ekipe: S.Marić.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code