VATERPOLISTI JADRAN CARINE KREĆU ZA ITALIJU I NASTAVAK KVALIFIKACIJA ZA LIGU ŠAMPIONA

VATERPOLISTI JADRAN CARINE KREĆU ZA ITALIJU I NASTAVAK KVALIFIKACIJA ZA LIGU ŠAMPIONA

98
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Od petka počinje II kolo kvalifikacija za Ligu šampiona i vaterpolisti Jadran Carine večeras nakon treninga kreću na put.

Prvo idu za Rijeku, gdje će na bazenu VK Primorje imati trening i boraviti jednu noć. Nakon toga nastaviće put za Veronu, odnosno Busto Arsizio, gdje počinju kvalifikacije.
Žrijebom u Nionu prošlog utorka odlučeno je da će Jadran Carine u II kolu kvalifikacija igrati u grupi G, u kojoj su još Sabadell iz Španije, rumunska Oradea i domaćin, Verona.
Prva utakmica Jadranaše očekuje u petak, sa španskim Sabadellom, od 17:30 h.
Trener Jadran Carine Vladimir Gojković za Radio Jadran uoči polaska, još jednom ističe da grupom ne mogu da budu nezadovoljni, jer su, po njegovom mišljenju, dobili protivnike sa kojima mogu dobro da se nose.
– Italijani, kao domaćini, vjerovatno će imati neku prednost. Rumunsku ekipu znamo dosta dobro, jer smo igrali sa njima prošle godine, a i sparingovali smo ovog ljeta. Najveća nepoznanica je ta španska ekipa Sabadell, s kojima igramo prvu utakmicu. Taj meč nam je dosta bitan, jer pobjedom u tom meču rješavali bismo kasnije prolaz dalje, jer nam je svakako cilj da što duže ostanemo u Evropi, poručio je Gojković.
Dan kasnije, u subotu, Jadranaše u istom terminu očekuje duel sa Oradeom, dok će posljednjeg dana kvalifikacija, ( nedjelja, 20. septembar u 12 h ) igrati sa domaćom Veronom.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code