VATERPOLO TAKMIČENJE “OLIMPIJSKE NADE” PRIVLAČI SVE VIŠE KLUBOVA

VATERPOLO TAKMIČENJE “OLIMPIJSKE NADE” PRIVLAČI SVE VIŠE KLUBOVA

0
Podijeli

Međunarodno vaterpolo takmičenje “Olimpijske nade” za 2014/2015. godinu počeće danas i igraće se do 30. aprila 2015. U takmičenju učestvuje 8 klubova: “Bijela – Jadransko brodogradilište” , “Budva”, “Cattaro”, “Primorac”, PVK Jadran i tri kluba iz Hrvatske “Cavtat”, “Jug – Co” i KPK sa Korčule.

Pravo učešća imaju klubovi sa igračima rođenim u periodu od 1997. – 2003. godine u 5 kategorija. ( “A” kategorija – igrači rođeni ’97. i mlađi – juniori, “B” – igrači rođeni ’99. i mlađi – mlađi juniori, “C” – igrači rođeni 2001. i mlađi – kadeti, “D” – igrači rođeni 2002. i mlađi – mlađi kadeti, i u grupi “E” – igrači rođeni 2003. i mlađi i kategirija nade).
Sportski direktor PVK Jadran Miloš Mračević za naš radio kaže da takmičenje “Olimpijske nade” iz godine u godinu napreduje, dobija na kvalitetu i značaju, te su se za ovu sezonu priključili i klubovi Cavtata i Korčule. Na taj način liga Olimpijskih nada se širi, a želja klubova organizatora je da ova liga preraste u regionalnu, kao što je bio slučaj sa Triglav Jadranskom ligom.
“Očekivanja Jadranovih ekipa su uvijek najviša. Podsjetiću da smo u protekloj sezoni od 5 kategorija u okviru crnogorskih ekipa, bili najbolji u 4 i time pokazali da smo najuspješniji. Tako i ove godine očekujemo dobre rezultate, prije svega jedan dobar vaterpolo, kao i da se kroz ovo takmičenje formiraju igrači koji će kasnije biti okosnica A ekipe”.
U kategoriji “B” za mlađe juniore ( ’99 god. i mlađi ) u I kolu sjutra PVK Jadran dočekaće VK Budva, u 11.30 h.
U kategoriji “D” za mlađe kadete ( 2002. god i mlađi ) u I kolu u nedjelju PVK Jadran dočekuje Budvane od 10 h.
U “C” kategoriji za kadete ( 2001. god i mlađi ) u I kolu danas od 17.30 h Jadran dočekuje PVK Bijelu.
U kategoriji “E” ( 2003. god i mlađi ) u I kolu danas od 16 h PVK Jadran dočekuje Bijelu.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code