Vaterpolo utakmica Crna Gora – Francuska sljedeće godine na novom bazenu u...

Vaterpolo utakmica Crna Gora – Francuska sljedeće godine na novom bazenu u Nikšiću?

1064
2
Podijeli

bazen niksic rekonstrukcija 021215 3U gradu pod Trebjesom niče bazen koji će sigurno biti među najljepšima u regionu. To je objekat koji će biti od ogromne važnosti, ne samo za taj grad, već za cijelu Crnu Goru, saopšteno je nakon što su obišli radove u Sportskom centru u Nikšiću, predsjednik Vaterpolo i plivačkog saveza Crne Gore, Srđan Kovačević, direktor VPSCG, Petar Porobić, selektor reprezentacije Vladimir Gojković, predsjednik Opštine Nikšić Veselin Grbović, kao i predstavnici plivačkog kluba Nikšić.
– Posljednjih mjeseci sam slušao i pratio preko medija o rekonstrukciji bazena, ali sada kada sam ovdje i kada sam pogledao bazen, izgleda mnogo bolje nego što sam očekivao. bazen niksic rekonstrukcija 021215 2Nadam se da će radovi biti završeni na vrijeme i da će vaterpolo dobiti svoj centar i prvi zatvoreni bazen od 50 metara koji će povećati uslove za rad. Dobićemo veći broj kandidata za reprezentaciju, za klubove, napokon imaćemo i djecu iz Nikšića kroz mlađe reprezentativne selekcije. To će i te kako povećati bazu, jer znamo da je to problem, i da imamo jako mali broj igrača na raspolaganju. Vjerujem da će vaterpolo reprezentacija Crne Gore biti dobrodošla, jer ovakav objekat nama daje više prostora za rad i napredak. Tu je i teretana, grad koji ima sve uslove. Ovdje ćemo moći da radimo ozbiljne pripreme za svako veliko takmičenje”, poručio je selektor Crne Gore, Vladimir Gojković.
bazen niksic rekonstrukcija 021215Vrijednost objekta je oko milion i 200 hiljada eura, podsjetio je predsjednik Nikšića, Veselin Grbović:
– Za 15-20 dana očekujemo da završimo preostale keramičke radove, kao i podno grijanje. Za 15 dana ćemo raspisati tender za bazensku tehniku. Očekujemo da radovi budu gotovi krajem marta, početkom aprila. Ako sve to ispoštujemo, plan je da 15. aprila na ovom bazenu vaterpolo reprezentacija Crne Gore dočeka selekciju Francuske”, kazao je Grbović.

2 Komentari

  1. Ma sto ce nama bazen od 50 metara, to je olimpijski mi samo mislimo na vaterpolo pa bolje da i toga pregradite na 33 metra kao sto ste i onaj na skveru…
    0    0

Ostavite komentar

*

code