Večeras defile maturanata centrom Herceg Novog

Večeras defile maturanata centrom Herceg Novog

6196
0
Podijeli

images_slike_dogadjaji_2015_razno_maj_maturanti_defile_10Sa trga Bellavista, skalinima ispod Sat kule, pa glavnim gradskim Trgom do pizzerije Touch, večeras od 20 h prodefilovaće 230 maturanata JUSMŠ Ivan Goran Kovačić. Njih 68 završava Gimnaziju, 148 četvorogodišnje stručne škole i 14 učenika III stepen obrazovanja.

Njihovo okupljanje na Bellavisti je kao i ranijih godina planirano oko 19 h. Defile će ove godine predvoditi učenici Gimnazije, iz odjeljenja IV a, Toma Gavrić i Milica Đaković, članica PK Diano, koja je inače “trenirala” maturante za maturski ples quadrill.

Maturanti će kad završe đir gradom, autobusima otići do II faze Instituta, gdje će biti upriličena svečana večera. Maturante će zabavljati Padrino bend iz Bara.

Podsjetićemo i da će večeras, zbog bezbjednog prolaska defilea, saobraćaj glavnom, Njegoševom ulicom biti izmijenjen. Naime, u Njegoševoj i Ulici Save Kovačevića, na potezu od raskrsnice Njegoševe sa ulicom Mića Vavića (kod zgrade Novljanke) do hotela Plaža, saobraćaj će biti zabranjen za sva motorna vozila od 19.30 – 20.30 h.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code