Večeras defile maturanata centrom Herceg Novog

Večeras defile maturanata centrom Herceg Novog

6354
0
Podijeli

images_slike_dogadjaji_2015_razno_maj_maturanti_defile_10Sa trga Bellavista, skalinima ispod Sat kule, pa glavnim gradskim Trgom do pizzerije Touch, večeras od 20 h prodefilovaće 230 maturanata JUSMŠ Ivan Goran Kovačić. Njih 68 završava Gimnaziju, 148 četvorogodišnje stručne škole i 14 učenika III stepen obrazovanja.

Njihovo okupljanje na Bellavisti je kao i ranijih godina planirano oko 19 h. Defile će ove godine predvoditi učenici Gimnazije, iz odjeljenja IV a, Toma Gavrić i Milica Đaković, članica PK Diano, koja je inače “trenirala” maturante za maturski ples quadrill.

Picerija i restoran

Maturanti će kad završe đir gradom, autobusima otići do II faze Instituta, gdje će biti upriličena svečana večera. Maturante će zabavljati Padrino bend iz Bara.

Podsjetićemo i da će večeras, zbog bezbjednog prolaska defilea, saobraćaj glavnom, Njegoševom ulicom biti izmijenjen. Naime, u Njegoševoj i Ulici Save Kovačevića, na potezu od raskrsnice Njegoševe sa ulicom Mića Vavića (kod zgrade Novljanke) do hotela Plaža, saobraćaj će biti zabranjen za sva motorna vozila od 19.30 – 20.30 h.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code