Večeras IV Jazz bay Herceg Novi Montenegro

Večeras IV Jazz bay Herceg Novi Montenegro

2
Podijeli

Festival džeza, IV Jazz bay Herceg Novi Montenegro biće otvoren večeras na Trgu od muzike, u Starom gradu.

Festival, koji organizuje NVO Jazz bay, uz strateškog partnera Muzičku školu te brojne sponzore, okupiće i ove godine renomirana imena ovog muzičkog pravca.

Picerija i restoran

Pred zvaničan početak festivala, od 18.30 h, u Muzičkoj školi, biće održan master class trubača Duška Gojkovića, koji će nastupiti i na zatvaranju.

Prve večeri festival, od 21 h,  predstaviće se vokalna solistkinja Aleksandra Bijelić Aleksijević iz Srbije, uz pratnju jazz benda, u kojem će biti: pjanista Ivan Aleksijević, crnogorski jazz gitarista Milorad Šule Jovović, kontrabasista Branko Marković i perkusionista, Martin Đorđević.

Kao i ranijih godina, veče se završava jam session-om, u kafe baru Stanica, na Škveru, gdje će od 23 h nastupiti Milorad Šule Jovović.

Zbog nedostatka novca,  ove godine festival džeza trajaće samo dvije, umjesto tri večeri. Iz istog razloga, organizator nije bio u mogućnosti da priredi sedmodnevnu jazz radionicu, nakon koje su polaznici nastupali na prvoj večeri.

Iako je festival ove godine skinut sa liste  manifestacija od važnosti za grad i razvoj kulture, pomogli su ga : Opština i Turistička organizacija Herceg Novi, Generalni konzulat Republike Srbije, hoteli Palmon Bay, Light house, ACD Meljine i Plaža, kompanija D.A.J.M.I. – odnosno Taxi More, Biro Konto, turistička agencija Trend travel, kafe bar Stanica Škver, Fudeks, cvjećara Zožeta, vinarija Savina i konoba Feral na Škveru.

2 Komentari

  1. Je li ova Karadziceva pri sebi! Skinuli je sa liste manifestacija, a dali joj pare za org. Bez tih para ni dan ne bi festival trajao! Nelogicni, netacno! Besprizorno!

    10
    4

Ostavite komentar

*

code