Večeras: Na KotorArtu, Purgatorijama i Grad teatru

Večeras: Na KotorArtu, Purgatorijama i Grad teatru

503
0
Podijeli

par cipela kotorartNa glavnom programu, šestog dana festivala KotorArt, publika će imati prilike da pogleda predstavu “Par cipela”, Dječijeg pozorišta iz Subotice, koja će biti odigrana na Ljetnjoj sceni u 21:30 časova.

U okviru pratećeg programa festivala pod nazivom “Dječije scensko stvaralaštvo”, na Pjaci od kina u Starom gradu u Kotoru, u 19:30h, gostuju “Mali novski knjigoljupci” sa kolažnim programom, kojim će djeca – članovi Gradske bibilioteke Herceg Novi na osobit način predstaviti svoje omiljene književne junake iz popularnih djela za djecu, različitih književnih vrsta.

Picerija i restoran

Na Trgu od oružja, u 20h, DES scena iz Bara izvešće program „Alisa u zemlji čuda”. Promocija knjige Violete Babić “365 i 366 jezičkih crtica” zakazana je za 20:30 časova na Pjaci od kina, a u 21h na Trgu od oružja, Studio za balet i ples “Mala sirena” iz Kotora izvešće porgram “Svi na ples”.

U Galeriji solidarnosti u 21h, u okviru 7. Festivala gudača, biće upriličen koncert za violončelo i klavir muzičara iz Crne Gore i Austrije. Program šestog dana festivala zatvoriće projekcija dokumentarnog filma “Dragi Lastane”, zakazana za 21:30 na Pjaci od kina.

Na tivatskim Purgatorijama, za večeras je zakazan koncert beogradskog horskog društva Viva Vox na Ljetnjoj pozornici  u 21:30.

Na programu ovogodišnjeg Grad teatra Budva danas će biti reprizno prikazana predstava “Jesenja sonata”, Ateljea 212 iz Beograda, na sceni u naselju Vještica u Bečićima. Predstava je urađena po tekstu Ingmara Bergmana, a režirao je poznati reditelj Jagoš Marković.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code