VEČERAS NA KULTURNOJ SCENI BOKE

VEČERAS NA KULTURNOJ SCENI BOKE

131
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Promocijom „Knjige o žućenici” večeras će na glavnom gradskom trgu,u 21 h, početi tradicionalni hercegnovski, 11. Dani Knjižare So-dani obnovljenog gradskog knjižarstva i izdavaštva.

O knjizi će govoriti Mašo Čekič i Blaženka Vučurović – autori, i Nikola Malović – urednik edicije Bokeljologija izdavačke djelatnosti Knjižare So.
Nakon promocije: proslava oficijelno najnagrađivanijeg romana iz 2014, „Jedra nade” Nikole Malovića (nagrade: „Borisav Stanković”, „Pečat vremena” i „Branko Ćopić”)
Sjutra od 21 h na istom mjestu, biće promovisana dvojezična knjiga „C’est la Life”u saradnji sa Frankofonskim kreativnim centrom „Avenir”. O knjizi će govoriti Velibor Fulurija – autor, mr Miloš Avramović („Avenir”) i Nikola Malović.
Posljednjeg dana XXIII Kotorskog festivala pozorišta za djecu , na Pjaci od kina u Starom gradu u 19 sati počinje Velika trampa, a na istom mjestu od 21 sat biće održana prezentacija festivalskih radionica.
Na ljetnoj pozornici u 21 sat i 30 minuta je svečano zatvaranje ovogodišnjeg festivala i dodjela nagrada najuspješnijim predstavama. Ovogdišnji festival ponudio je 71 program iz 18 zemalja, uz učešće 200 profesionalnih umjetnika i preko 1000 mladih, na 20 kotorskih lokacija.
U okviru Purgatorija Centar za kulturu Tivat i IP Laguna Beograd večeras organizuju promociju romana “PRIČE S DIJAGNOZOM” Marka Vidojkovića u Yahting club Porto Montenegro, u 21:30 h. Marko Vidojković je srpski pisac, koji je rođen 1.oktobra 1975. godine u Beogradu.
Svoju prvu priču je objavio 2000. godine u časopisu „Zbilja”.
Njegova nova knjiga „Priče s dijagnozom” je objavljena u martu ove godine, a u kojoj se nalazi 26 jezgrovito ispripovjedanih i tematski raznovrsnih proznih djela. Iz priče u priču, autor precizno pikazuje naše živote, sve vrijeme nas uzdižući iz ponora neprijatne društvene stvarnosti prepoznatljivim humorom koji u ovoj knjizi postaje urnebesan.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code