Večeras “Pašticada fest” i koncert Jelene Rozge u Petrovcu

Večeras “Pašticada fest” i koncert Jelene Rozge u Petrovcu

1148
0
Podijeli

Tradicionalna manifestacija “Pašticada fest” ove godine biće održana večeras u Petrovcu, u organizaciji Turističke organizacije opštine Budva.

paticada fest 2016Pašticada fest predstavlja cjelodnevnu manifestaciju koja promoviše pašticadu, tradicionalno primorsko jelo, uz muzički i dječiji dio programa. –

Picerija i restoran

– Kada su manifestacije ovog tipa u pitanju, trudimo se da izađemo u susret različitim ukusima, interesovanjima i uzrastu i napravimo događaj koji će okupiti veliki broj mještana i turista svih generacija. Cilj nam je svakako promovisanje naše kuhinje, kao veoma važnog dijela turističke ponude budvanske rivijere, kao i da se kvalitetnim programom privuče što veći broj posjetilaca i da mjesec jun u Petrovcu učinimo turistima još ljepšim – ističe PR menadžerka TO Budva, Darja Marović.

 

I ove godine organizatori su se potrudili da pravim izborom izvođača obezbijede zainteresovanost javnosti za dešavanja na budvanskoj rivijeri, pa će nakon završenog dnevnog dijela programa, u večernjim časovima nastupiti Jelena Rozga.

 

– Kada je u pitanju organizacija manifestacija, Budva lidersku poziciju njeguje stalnim ulaganjima u programe manifestacija i druge segmente našeg turistickog proizvoda, i uvijek u trendovima i pozitivnim pravcima, idući korak ispred drugih. Rad na unaprijeđenju i podizanju na viši nivo svakog pojedinačnog događaja svake godine, osmišljavanju novih sadržaja za turiste uz njegu tradicije se podrazumijeva i zahtijeva konstantno ulaganje truda i sredstava, kako od strane Turističke organizacije opštine Budva i Opštine Budva tako i od strane turističke privrede Budve – ističe Marković.

 

Program počinje u 18 h defileom Gradske muzike Budva i mažoretki. Defile norveške muzičke škole zakazan je za 18:30 duž šetališta. U 19 h počinje priprema i degustacija pašticade na štandu Udruženja šefova kuhinja Crne Gore i degustacija lokalnih poslastica kao i vina lokalnih proizvođača na štandu “Slatki & vinski kutak”.

U isto vrijeme na glavnoj bini počinje dječiji dio programa, nastupaju Šanta Panta i animatori.

Nakon toga, u 20:30 koncert benda “Cuba”, zatim u 22 h počinje koncert Jelene Rozge.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code