Večeras na Grad teatru “Bela kafa”, u Kotoru “Parlament riba”

Večeras na Grad teatru “Bela kafa”, u Kotoru “Parlament riba”

615
1
Podijeli

bela kafa grad teatarU okviru Grad teatra, večeras će na sceni između crkava biće izveden novi pozorišni komad “Bela kafa” Narodnog pozorišta iz Beograda u 21.30.

Komad je nastao po tekstu Aleksandra Popovića, a u režiji Milana Neškovića.

Picerija i restoran

U predstavi igraju: Branko Vidaković, Pavle Jerinić, Jasmina Avramović,  Vanja Ejdus, Nada Šargin, Nenad Stojmenović, Predrag Ejdus, Nebojša Babić.

 

Tivat

U sklopu Purgatorija od 21.30 biće organizovan kvalifikacioni turnir muških klapa. Takmičenje organizuje NVU Međunarodni festival klapa i Centar za kulturu Tivat. Učestvuju: Bukaleta – Pazin (CRO), Morbin – Humac na Braču (CRO), Okruk – Okruk donji (CRO), Grga – Posušje (BIH), Bošket – Zagreb (CRO), Jacera – Šibenik (CRO), Sveti Nikola – Metković (CRO), Kožino – Kožino (CRO), kao i dvije najbolje klape ženske klape sa koncerta održanom u Herceg Novom.

 

Kotor

Glavni program 24. izdanja Kotorskog festivala pozorišta za djecu večeras će obilježiti još jedna odlična predstava, ovog puta iz Njemačke. Na Ljetnjoj pozornici će se festivalskoj publici predstaviti Kurteatar Biterfeld Desau‐roslau i to sa predstavom “Parlament riba”, koju režira Regula Štajner Tomić.
Parlament riba je priča o maloj djevojčici Marini i njenim avanturama u veličanstvenom podvodnom svijetu. Ona se susreće sa raznim vodenim životinjama i uspijeva da se sprijatelji sa moćnim čarobnjakom zvanim Vodni Muž. Ali, podvodni svijet je u opasnosti: toksični otpad i plastika bacaju se u vodu. A Marina je jedina spona između ugroženog staništa i zagađivača iz svijeta iznad površine, ljudi.
Igraju: Bernhard Klampfl, Marajke Dobertin, Pero Radicic, Ninoslav Culum, Regula Štajner Tomić, Taisa Veber.

Predstava počinje u 21.30, a cijena ulaznice je 2 eura.

1 komentar

Ostavite komentar

*

code