VEČERAS U TIVTU: NOVO PINE, “PJAT OD ŽUĆENICE“, KONCERT JELENE ROZGE…

VEČERAS U TIVTU: NOVO PINE, “PJAT OD ŽUĆENICE“, KONCERT JELENE ROZGE…

271
0
Podijeli

Spektakularno, sa dva programa Tivćani večeras najavljuju početak glavne turističke sezone.

JP za upravljanje morskim dobrom i Opština otvaraju rekonstruisanu promenadu „Pine”, u koju su uložili 1,4 miliona eura. Istovremeno posjetioci će biti u prilici i da uživaju u kulinarskim đakonijama 11-og „Žućenica festa”, tj „Pjata od žućenice”. Ta gastro-manifestacija ove godine okuplja 150 učesnika.
Osim već provjerenih ekipa kulinara iz Boke, ove godine, rekordan broj učesnika „podržali” su i „meštri od kužine” iz Rusije, Poljske, Mađarske i Hrvatske.
Gradska muzika prodefilovaće ulicama i održati koncert na rivi. U programu će učestvovati i KUD Boka, plesna grupa Enigma, novski Egzodusi, kotoranka Jelena Kažanegra i dubrovački instrumentalista Đorđe Begu koji će zasvirati na lijerici ( kruškoliki trostruni gudački instrument iz južne Dalmacije ).
Vrhunac večeri biće koncert splitske pop pjevačice Jelene Rozge od 21 h.
Kao jedan od organizatora programa, JP Morsko dobro iskoristiće priliku da otvori i nove prostorije u Tivtu. Uz Morsko dobro, organizaciju programa su pomogli: Opština Tivat, Turistička organizacija Tivat i “Žućenica fest” uz podršku sponzora.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code