Veći dio Herceg Novog za vikend bez struje

Veći dio Herceg Novog za vikend bez struje

7
Podijeli

Zbog planiranih radova na mreži u subotu 9, nedjelju 10. i ponedjeljak 11. decembra, bez napajanja električnom energijom će ostati više djelova hercegnovske opštine, najavljuju iz CEDIS-a.

Sjutra, u terminu od 9 do 12 sati: Igalo, Sutorina, Servisna zona, Njivice, Žvinje, Mojdež, Ratiševina, Topla i djelovi Crvenog krsta.
U nedjelju, 10.decembra, u terminu od 9 do 15 sati – Savina (dio potrošača oko Školskog centra).

Picerija i restoran

Navedeni radovi se izvode radi kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom. U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođeni.

7 Komentari

 1. A sta ste radili celu jesen? Sada ste nasli na ove hladne dane kada se grejemo na struju da radite. I pazi nedelju kada je jeftina struja ceo dan?

  10
  1
 2. Podržavam ova isključenja ako će uroditi plodom tj. da ćemo nakon tih intervenija napokon imati nesmetano snabdijevanje, a ne čim malo zagrmi ili okrene na buru pola grada ostane bez struje kao da je dalekovod zakačen za nekakvu granu.

  5
  3
 3. Ovo je katastrofa,pa ljudi imaju Slave,bolesne,malu djecu i po pet ,sest,sati nemaju struje,,,,Plaćamo je kao da smo sa Njemačkim platana!!!! UZAS!!!!!!

  38
  1
 4. ovo sto odje ima nema nidje Sram ih bilo sa svake strane na ovi narod se okomili nema vode nema struje nema plate nema puta nemamo nista a pojedini i dan danas misle da smo KA MONTE KARLO

  52
  2

Ostavite komentar

*

code