Vektra Boka opet pokušava da proda 8,18 miliona eura vrijednu imovinu

Vektra Boka opet pokušava da proda 8,18 miliona eura vrijednu imovinu

9
Podijeli

Odbor direktora kompanije Vektra Boka raspisao je javni poziv za prodaju dijela nepokretne imovine hercegnovskog preduzeća, po početnoj cijeni od 8,18 miliona eura, javlja Mina business.

To je četvrti put ove godine da sukupcima ponuđeni restoran Galeb po početnoj cijeni od 4,43 miliona eura, motel Dubrava za 2,6 miliona i zemljište na Rosama za 250 hiljada EUR.

Picerija i restoran

Takođe, na tenderu je i motel Borići sa zemljištem za 200 hiljada, kao i zemljište kod hotela Rivijera Njivice na tri katastarske parcele po cijenama od 150 hiljada, 30 hiljada i 520 hiljada eura.

Zainteresovani pisane ponude treba da dostave do 27. juna, a imovinu će dobiti onaj ko ponudi najviše.

Komisija će ponude nakon otvaranja dostaviti Odboru direktora na razmatranje, a odluka o prikupljenim ponudama biće donijeta najkasnije u roku od 15 dana od razmatranja.

Stečaj je u kompaniju uveden u junu 2015. godine, zbog duga od četiri miliona eura prema Crnogorskoj komercijalnoj banci (CKB).

Privredni sud je krajem februara prošle godine prihvatio Plan reorganizacije Vektra Boke.

9 Komentari

  1. Da ima države u svaki ovaj objekat bi bio uložen novac ,renovirano , unaprijeđeno i dato omladini koja je završila škole da osmisle projekte i da razviju biznis. Al treba sve pokrasti . Tužna zemljo

    13
    2

Ostavite komentar

*

code