„VEKTRA BOKA“ TRAŽI 47 SEZONACA

„VEKTRA BOKA“ TRAŽI 47 SEZONACA

95
0
Podijeli

Akcionarsko društvo „Vektra Boka” raspisala je konkurs za 47 radnih mjesta na poslovima: žurnalista, recepcionar, šalterski radnik –infomator, ali i za konobare, pomoćne kuvare, vešeraj, kupališne spasioce, pomoćne radnike.

Najveća potreba je iskazana za zanimanjem sobarice, njih 12. Radnici se zapošljavaju na određeno vrijeme od 5 mjeseci tokom sezone.
– U Vektra Boki u Herceg Novom, zajedno sa hotelom u Bečićima tokom sezone imamo preko 100 radnika, kao i gro stalno zaposlenih. Krenuli smo u pripremu turističke sezone, od koje ipak imamo neka očekivanja – kazao je za Radio Jadran direktor hotela Plaža, Dragan Spalević.
Međutim, kako je rekao, postoje i određeni problemi, jer ima otkazivanja sa tržišta koja su nekada pokrivali, a i zahtjevi koji se ovih dana mogu čuti, za snižavanjem cijena za 40 %.
– U hotelu „Plaža” imamo najniže cijene u regionu, i polupansion je 34-35 eura i kada bismo to “spustili” na 20 eura, ne bismo bili na nuli, nego bismo još i morali da doplatimo – objašnjava Spalević.
Potipisana su dva ugovora sa turoperatorima iz Srbije, S.A.B. TRAVEL Beograd i sa Olympic Travel i njima je prodato oko 100 soba.
No, ove godine nema ugovora sa R-Toursom, za rusko tržište, kako je to bilo ranijih godina, pa će se saradnja odvijati po upitu.
U hotelu „Plaža” u pred i post sezoni u bloku A cijene za polupansion se kreću između 27 i 29 eura, u bloku B i C 25.50 eura. U glavnoj sezoni od od 9. jula do 19. avgusta iznosiće od 35 do 38 eura u bloku A, a u B i C bloku 29.50. Doplata za pun pansione je 6 ipo eura.
Za boravke kraće od 3 dana naplaćuje se 20% više u pred i podsezoni, a 30% više u glavnoj sezoni, dok se boravišna taksa i prijava naplaćuje posebno dnevno po osobi 1 euro, a od 15.juna do 15.septembra 1,20 eura.
Ovaj hotel sa kapacitetom od 500 kreveta je jedini koji u okviru Vektra Boke u Herceg Novom radi i trenutno su u njemu 4 gosta.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code