Velika akcija prikupljanja socijalne pomoći u Nedjelji Crvenog krsta

Velika akcija prikupljanja socijalne pomoći u Nedjelji Crvenog krsta

1004
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

images_slike_logo_crveni_krstNizom aktivnosti opštinska organazacija Crvenog krsta u Herceg Novom uključiće se u veliku sabirnu akciju Crvenog krsta Crne Gore, koja se organizuje u znak obilježavanja 29. novembra – Dana Crvenog krsta Crne Gore i Nedjelje Crvenog krsta – od 29. novembra do 6. decembra.

Pod sloganom “Solidarnost na djelu“, 26. i 27. novembra, u marketima Voli u Igalu i Idea u centru grada i megamarketu Cash ‘n’ Carry u Zelenici, opštinska organizacija Crvenog krsta Herceg Novog organizuje prikupljanje pomoći za socijalno ugrožene porodice.

Picerija i restoran

Animirajući građane putem propratnog materijala i brošura u akciji će učestvovati 36 učenika osnovnih i srednje škole – najavila je sekretarka opštinske organizacije Crvenog krsta Herceg Novi, Mira Krsmanović.

Volonteri će raditi u dvije smjene, od 9 do 13 i od 13 do 17 časova, a nosiće bijele majice sa obilježijem Crvenog krsta Herceg Novi, kao i identifikacione kartice.

Krsmanović je pozvala sve Novljane i građane dobre volje da se uključe  i doniraju sredstva u granicama svojih mogućnosti. Prikupljena sredstva biće podijeljena, u Nedjelji Crvenog krsta u zgradi  Crvenog krsta Herceg Novi, svim socijalno ugroženom porodicama sa spiska Centra za socijalni rad, odnosno onim porodicama kojima je ovakav vid pomoći neophodan.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code