Velika potrošnja vode, Podi i Topla 3, dva sata bez vode

Velika potrošnja vode, Podi i Topla 3, dva sata bez vode

826
3
Podijeli

Usljed velike potrošnje došlo je do pražnjenja rezervoara Podi tako da će u periodu od 16 do 18 časova doći do prekida isporuke vode iz ovog rezervoara, obavijestili su nešto poslije 15 h iz tehničke službe hercegnovskog “Vodovoda i kanalizacije”

Biće obustvaljena ispuruka vode da bi se rezervoar dopunio. Zato će u ovom periodu bez dotoka vode biti potrošači sa područja Poda i Tople 3, objašnjavaju iz tehničke službe.

Picerija i restoran

3 Komentari

 1. Ovo je BRUKA,SRAMOTA,SKANDAL, šta se radi sa građanima na Toploj 3.Ljudi božiji svakodnevno imamo po nekloliko sati isključenja sa mreže.Nekad ujutro,nekad u podne,nekad popodne a noću pod “obavezno”.Nikad i cjeli dan pa i dva!!!
  Zovemo u Vodovod,dežurnog na rezervaru zovemoi u opštinu i šta NIŠTA!!!!i dalje ista stvar.Najgore je što prvih dvoje vam daju potpuno različita saopštenja a ovi u Opštini oni tek ništa ne znaju.
  Očito da nisu shvatili šta je prijoritet za grad, jer od ovoga zavisi život građana i funkcionisanje grada.
  Mogu samo reći,jer ništa ne možemo učiniti,OVO JE BRUKA I SRAMOTA prevashodno onih koji vode ovaj grad.SRAM VAS BILO svi vi nemate ove probleme.
  4  0
 2. Hoce li se vlast oglasiti po ovom vanrednom stanju? Zasto su gradjani Novog konstantno ugrozeni po pitanju vode? Znate li da je vani 40 i koji stepen i ds crkavamo svakako a vi nam i vodu ugasili. Sramota!
  6  0

Ostavite komentar

*

code