Veliki Božićni humanitarni bazar u Đenovićima

Veliki Božićni humanitarni bazar u Đenovićima

3798
10
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Iz Mjesne zajednice Đenovići  najavljuju za subotu, 17. decembar od 10 – 20h drugi humanitarni Bozićni bazar pod sloganom “Đenovići zajedno”. U Domu kulture učestvovaće oko 30 izlagača iz primorskih opština koji će posjetiocima prezentirati  domaće proizvode, rukotvorine i tradicionalne lokalne specijalitete.

djenovici-31– Cilj je prikupljanje finansijskih sredstava za liječenje male sugrađanke Teodore Sijerković, koja ima 7 godina. Da bismo zajedno sa Teodorom dočekali  naredni bazar, naši građani uz pomoć svih dobre volje  daće  sve od sebe da ovaj bazar postigne svoj cilj – poručuju iz MZ Đenovići.

Picerija i restoran

Prema riječima predsjednika MZ, Miloša Bojanića, predviđen je i muzički program u okviru koga će učestvovati rock bendovi, OŠ Orjenski bataljon i KUD Sloga.

Takođe, organizovan je poseban program za najmlađe posjetioce koje će obradovati Djed Mraz sa poklon paketićima.

Donatori ovog skupa su pored MZ Đenovići, kompanije Azmont Investments, Aqua Mont, Bohor, Hraper down, Pizzarotti, kao i svi građani Đenovića.

Iz MZ pozivaju sve da se priključe i pomognu realizaciji drugog humanitarnog  Božićnog bazara.

10 Komentari

 1. @ Prava Novljanka
  Pa kada nije bitno zasto ga nisu nazvali novogodisnji a ne Bozicni.
  Neko gura svoje a neko se mora “praviti lud” da ne “uvrijedi” ovoga prvoga.
  0  0
 2. Zar je bitan datum,zar je bitno koji Božić,katolički il pravoslavni, to samo ne ljudi i nacionalisti mogu da gledaju,bitna je djevojcica u ovoj priči.
  0  0

Ostavite komentar

*

code