VELIKI POSAO NA OSVJETLJENJU OPŠTINE, POPRAVCI KVAROVA I OŠTEĆENJA IDE DOBRO

VELIKI POSAO NA OSVJETLJENJU OPŠTINE, POPRAVCI KVAROVA I OŠTEĆENJA IDE DOBRO

100
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Tehničke službe JP Stambeno komunalno iz sektora za javnu rasvjetu ne napuštaju teren kako bi oštećene stubove zamijenili, popravili kvarove, a djelove grada koji su čitavu zimu bili u mraku, osvijetlili.

U Herceg Noovm u funkciji je između 92% – 93% javne rasvjete, a “najkritičnije” je i dalje na rivijeri, tačnije u Bijeloj.
Šef sektora javne rasvjete, ujedno i v.d. direktor JP Stambeno komunalno Branko Božović kazao nam je da je rasvjeta u Bijeloj ostala posljednja da se osposobi zbog sanacije šetališta, tj. parapetnih zidova. Vjeruje da će i za taj posao biti neophodno 3-4 radna dana
– U Bijeloj smo već ugradili 550 m novog kabla koji je bio oštećen. Danas smo postavili i 15 novih stubova, jer su stari ili bili polomljeni ili smo ih mi demontirali i postavili u Baošiće. Kako se bude saniralo šetalište, mi ćemo tako postavljati stubove. Ali, ovaj dio u Bijeloj neće odmah raditi, jer su svjetiljke poručene i očekujemo da stignu. Čim se to desi za dan ćemo osvjetliti ovaj dio opštine, pojasnio je Božović.
On je dodao i da su Baošići i Đenovići skoro kompletno osvijetljeni. Poslije više od pola godine proradila je i rasvjeta na Šetalištu Pet Danica, tačnije od bolnice Meljine sa donje strane do raskrsnice kod Vatrogasnog doma. Međutim, čitavu sedmicu van funkcije je oko 30 kandelabera sa gornje strane bolnice, od restorana “Fontana” do raskrsnice kod Vatrogasnog doma.
– Bio je kvar koji je napravio “Vodovod”, presječeni su kablovi na dva mjesta, ali ja mislim da će to večeras raditi. Obišao sam tu lokaciju, rasvjeta je radila po danu, provjeravamo “izdržljivost” i vjerujem da će od večeras ponovo biti u funkciji, uvjerava Božović.
Prije vikenda trebalo bi da bude osposobljena i rasvjeta ispod hotela “Palmon Bay” u Igalu, gdje je oštećeno 150 m kabla vazdušne linije, gdje se montiraju 3 stuba, a popravljena je i rasvjeta ispod Titove vile.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code