Veliki požar na lokalitetu Duboki do

Veliki požar na lokalitetu Duboki do

1458
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

pozar duboki do 1 111115Ekipe hercegnovske Službe za spasavanje od podne su angažovane na gašenju velikog požara na lokalitetu Duboki do, u zaleđu Herceg Novog. Vatrena stihija je izbila iz, za sada, neutvrđenih razloga, saznaje Radio Jadran.
Načelnik ove službe, Aleksandar Škobalj kazao nam je kratko da je požar zahvatio veliku površinu, skoro 20 hiljada kvadrata, i to na vrlo nepristupačnom mjestu.
pozar duboki do 2 111115Gori nisko rastinje, a na gašenju je angažovano 7 vatrogasaca sa tri vozila. Zbog nepristupačnosti terena, vatrogasci vodu do požarišta nose naprtnjačama, što je od mjesta gdje su parkirane cistijerne udaljeno čak oko 3 km.
Škobalj dodaje da im lokalizovanje požara dodatno otežava i vjetar, te samim tim nije mogao da precizira kada će on biti obuzdan i ugašen.pozar duboki do 4 111115 pozar duboki do 3 111115

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code