Veliki sportski uspjeh za klub i Crnu Goru: Đorđe Pešikan drugi na...

Veliki sportski uspjeh za klub i Crnu Goru: Đorđe Pešikan drugi na svijetu u kjokušinkai ful kontakt karateu

4469
8
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Član kjokušinkai kluba Herceg Novi, Đorđe Pešikan, osvojio je drugo mjesto na Otvorenom prevenstvu svijeta u kjokušinkai ful kontakt karateu, u Buzau, u Rumuniji. Prvenstvo je održano 1.jula.

Đorđe Pešikan je nastupao u katergoriji juniora preko 90 kg i bio je jedini takmičar iz Crne Gore na ovom takmičenju, koje je otvorenog tipa za sve karate organizacije.
Kjokušinkai klub je počeo da radi u Bijeloj prije 30 godina, ali sada nastupa kao kjokušinkai klub Herceg Novi.

Picerija i restoran

– Za naš klub i za kjokušinkai ful kontakt karate u Crnoj Gori ovo je najveći uspjeh – kaže nam predstavnik Međunarodne Kjokušinkai Organizacije IKO Macušima za Crnu Goru, Dragan Pešikan.

8 Komentari

  1. svaka cast momce,cestitke tebi i ocu koji sve ovo vodi kvalitetno dug niz godina, ovakvi nam trebaju sa ovakvim kapacitetima se ide realno naprijed a ne ,,tatini sinovi ,, u raznim bransama,domaci rezultat 0
    2    0
  2. Sve cestitke mladom Đorđu i naravno velikom Draganu Pešikanu koji decenijama svojim radom i zalaganjem stvara velike borce i šampione svjetskog glasa!!!
    16    0

Ostavite komentar

*

code