Velikim koncertom u Podgorici završava akcija “Srcem za Ivu”

Velikim koncertom u Podgorici završava akcija “Srcem za Ivu”

2380
2
Podijeli

podgoricaHumanitarni koncert Biser pjesma Podgoirce, namijenjen Ivi Bijelić iz Herceg Novog biće održan u ponedjeljak, u Velikoj sali Kulturno-informativnog centra ”Budo Tomović”, u 20 sati. Njime će, kako je objavljeno na FB volonterke Zorice Drakulović Vidaković, biti završena akcija “Srcem za Ivu”. Prenosi i veliku zahvalnost porodice Bijelić svim donatorima.

Razni humanitarni događaji organizovani su posljednjih nekoliko mjeseci u Herceg Novom, ali i u mnogim gradovima Crne Gore, za izliječenje malene Novljanke. Zahvaljujući donacijma omogućeno je njeno liječenje u Njemačkoj, a posljednje vijesti su da se djevojčica, oboljela od kancera kostiju, oporavlja i da terapije daju rezultate.

Picerija i restoran

Inače, ulaz na koncert u Podgorici je besplatan, a posjetioci će moći da doniraju novac, po svojim mogućnostima.

U okviru programa nastupiće Zoran Kalezić, Jadranka Barjaktarović, Zdravko Đuranović, Šukrija Žuti Serhatlić i Tanja Šeter.

Učestvovaće i Esad Merulić, Sevdah kvartet, bend Prijatelji, Atlas bend, Dragan Račić, Igor Đurović, Dijana Hazirović, Nezo Haverić, Dejan Škuletić i Hamza Haverić. Posjetioci će čuti i Mirsada Gruda i orkestar Dejana Ilića.

Nakon koncerta biće održan koktel, tokom koga će posjetioci moći da ostave novčani prilog u donatorsku kutiju i tako se uključe u prikupljanje pomoći za Ivu.

2 Komentari

Ostavite komentar

*

code