Veliko interesovanje za Jadranovu školu plivanja

Veliko interesovanje za Jadranovu školu plivanja

1633
2
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

PVK Jadran Carine raspisao je 1. marta upis novih članova, pa je u proteklom periodu u ovu školu plivanja upisano čak 74 nova polaznika. Trenutno škola plivanja broji preko 110 članova. Promotivni upis novih polaznika još uvjek traje, a djeca rođena 2007. godine i mlađa imaju besplatne treninge do 1. juna.

– Iz dana u dan pristižu novi članovi, ali i odlaze oni polaznici koji su uspiješno prošli obuku kroz školu plivanja, te nastavljaju treniranje u školi vaterpola ili mlađoj plivačkoj sekciji – kazali su iz uprave kluba.

Picerija i restoran

Škola plivanja radi svakog dana u jutarnjem terminu od 9 i popodnevnom od 15 časova, na bazenu Instituta Igalo, pa svi koji žele da treniraju mogu da usklade treninge i obaveze u školama.

Za rad sa mlađim kategorijama zadužena je trenerica plivanja, Željka Ivičević, koja već 33 godina uči najmlađe Novljane prvim plivačkim zaveslajima. U stručnom radu škole plivanja takođe učestvuje i trenerica Milica Ćorović.

Preseljenje treniažnih aktivnosti na ljetnji bazen na Škveru planiran je za početak maja, a termini treninga će ostati isti, poručili su iz uprave PVK Jadran.

2 Komentari

Ostavite komentar

*

code