VELIKO INTERESOVANJE ZA TRKU NEZAVISNOSTI 2015, U HERCEG NOVOM

VELIKO INTERESOVANJE ZA TRKU NEZAVISNOSTI 2015, U HERCEG NOVOM

164
0
Podijeli

Za sjutrašnju sportsku manifestaciju, prvu Trku nezavisnosti u Herceg Novom, interesovanje je izuzetno veliko, tako da se očekuje veliki broj takmičara, ali i učesnika na proslavi i koktelu nakon trke, tokom koga će biti dodjeljene diplome i nagrade za najbrže.

Početak trke, upriličene povodom 21.maja dana nezavisnosti Crne Gore, predviđen je za 10h, a prije toga preuzimanje startnih brojeva i prijave za učešće, na platou na južnoj strani Instituta “Dr Simo Milošević”, kod Nacionalnog restorana.
Ruta trke počinje na Titovoj vili, do Škvera, odakle se nastavlja ka Njegoševoj ulici, a potom se spušta na Šetalište Pet Danica kod “Galeba”, do cilja na južnoj strani Instituta “Dr Simo Milošević”, kod Nacionalnog restorana, gdje će se održati svečana dodjela nagrada i proslava.
Učešće na trci je besplatno. Želja organizatora je da “Trka nezavisnosti” postane tradicionalni događaj u Herceg Novom, a ove godine, posebno su zahvalni na podršci Opštini Herceg Novi, JP Morsko dobro, Institutu “Dr Simo Milošević”, firmama Krušo d.o.o., Katunjanin d.o.o., Igalo Promet, kao i inicijatorima ideje, koji već duže vrijeme promovišu zdrave stilove života u našem gradu, Tiatlon klubu Herceg Novi.
– Cilj je da “Trka nezavisnosti” podstakne što više sugrađana i gostiju, profesionalnih sportista i rekreativaca na bavljenje sportom i poruči “NE-zavisnosti”. Zbog toga vjerujemo da je ukupan program manifestacije, izuzetan način da se afirmiše Dan Nezavisnosti, 21. Maj, kao najznačajniji datum savremene istorije Crne Gore – navode iz Organizacionog odbora Trke nezavisnosti 2015.
Kontakt telefon je : 069 640 690

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code