Vesna Krivokapić s novom modnom kolekcijom “Mare Viventem” na Siciliji

Vesna Krivokapić s novom modnom kolekcijom “Mare Viventem” na Siciliji

0
Podijeli

Prvo su je upoznali na evropskim pistama, pa se onda modna kreatorka Vesna Krivokapić, rodom iz Baošića, Novljanima i gostima predstavila posljednja dva ljeta modnim performansima na tvrđavi Forte Mare: “Bokeško srce” i “Voljeni hladni kamen”.

Ona posljednju deceniju i po živi i stvara u Kopenhagenu. U očekivanju da sa JUK Herceg festom i TO Herceg Novi dogovori i treću reviju Vesna nam priča da je u uzbudljivim pripremama da na Siciliji 18.maja, u prelijepom teatru Regina Margherita, prikaže svoju novu kolekciju. Ona nosi naziv “Mare Viventem” – “Živjeti more”.

Picerija i restoran

– Na internacionalnoj smotri mode pojaviće se 9 velikih dizajnera. Ovoga puta imaću veliki zadatak da se pokažem na najbolji način. Sigurna sam da neće biti lako biti veliki u mnoštvu svih velikih, ali uradiću svoje najbolje – ističe Vesna Krivokapić i priznaje da je obuzela mala trema.

Organizator manifestacije Massima Pastarello i ovoga puta je odlučio da ona sa svojim modelima bude na ovoj velikoj pisti, na čemu mu je neizmjerno zahvalna.

Vesna nam otkriva da inspiracija za njenu novu kolekciju dolazi iz ljubavi prema moru i svemu što ga okružuje. Jer, u Bokokotorskom zalivu je uživala 24 godine:

– Prelijepe plaže, stjene, školjke, alge, brodovi… Upravo to me podstaklo da moja nova kolekcija bude motivisana mojim crnogorskim primorjem i moja “druga kuća” Copenhagen, koji je takođe okružen morem, bili su mi dodatna inspiracija da baš more bude tema moje revije i dio moje mašte – ispričala nam je Vesna, radujući se internacionalnoj smotri mode na Siciliji.

Učestvovaće sa velikim dizajnerima iz raznih država, a ovog ljeta, kako obećava poslužiće na tvrđavi Forte Mare svoje sunarodnike i sugrađane novom modnom poslasticom, sa novim licima iz modnog svijeta.

Autori fotografija: Michael Appelby Hansen, Enisa Ćustović
Model: Victorija

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code