Veterani “Karače” slave 11 godina postojanja

Veterani “Karače” slave 11 godina postojanja

3218
3
Podijeli

Košarkaški klub veterana “Karača 2005” obilježava 11. rođendan, a proslavu će organozovati na donjoj terasi Gradske kafane, večeras u 20 časova.

veterani karace– Okupili smo se 2005. godine na Karači, u aprilu i maju i sa našim prijateljima iz Podgorice odigrali prvu utakmicu veterana. Od tada počinje naše druženje, od Trebinja, Tivta, Kotora, Bara, Nikšića…  – prisjeća se vođa ekipe veterana sa Karače, Jovica Ogrulić i dodaje da veterani posjećuju svoje prijatelje i u Splitu, Trstu, Mostaru, Čajetini, Užicu, Dubrovniku, Konavlima.

Picerija i restoran

jovica ogurlic– Imamo ogroman broj prijatelja kod kojih idemo na turnire i prijateljske utakmice i u godini dana smo izuzetno aktivni – kazao je u razgovoru Ogurlić.

Ne krije  radost što će na svečanosti KKV “Karača 2005” okupiti prijatelje i sve one koji su pomogli da ovaj klub živi, kojima će uručiti i zahvalnice. Stižu veterani iz Kotora, Tivta, Trebinja, mada mnogi iz drugih gradova, koji se bave ugostiteljstvom neće biti u mogućnosti da prisustvuju.

3 Komentari

  1. Na šta trošite novac iz budžeta …Umjesto na dječiji sport plaćate putovanja,smještaj i obroke za ekipu koja nije postojala i koju predvodi ko ?… Čast izuzecima mnogi ovdje nisu ni igrali košarku
    0    0

Ostavite komentar

*

code