Oprezno – Magistralom pored Nemile opasnost u saobraćaju zbog nedostatka signalizacije

Oprezno – Magistralom pored Nemile opasnost u saobraćaju zbog nedostatka signalizacije

8
Podijeli

Na potezu od od Meljina do Jokmegdana, tačnije uz Nemilu, radnici nikšićkog elektrotehničkog preduzeća Ramel ugrađuju podzemni kabal za potrebe kompleksa Lazure u Meljinama.

Zbog obima radova jedna saobraćajna traka je zatvorena, ali nedostaje signalizacija u Meljinama, na raskrsnici kod benzinske pumpe, što može dovesti u opasnost učesnike u saobraćaju, primjećuju vozači, posebno naš sugrađanin, Isidor Stankov.

Picerija i restoran

– Obavjestio sam policiju, ali mi je dežurni saopštio da je par minuta prije mog poziva dobio obavještenje patrole da je sve u redu i da je bezbjednost saobraćaja dobra. Takav odgovor nisam očekivao, te sam se vratio, snimio kompletnu trasu u oba smjera i pokazao stanje dežurnom. Juče je situacija bila još gora. Prvo su radnici prenosili neke ogromne cijevi preko magistrale, bez ikakvog osiguranja. U drugom prolazu sam zbog blokirane trake ka Meljinama, morao da vozim trećom, odnosno, srednjom trakom, dok saobraćaj iz pravca Meljina normalno teče, bez ikakvih obilježavanja radova i suženja puta, odnosno da je srednja traka u funkciji saobraćaja iz pravca Herceg Novog ka Meljinama – zapaža on.

Dežurna patrola mu je saopštila da su radnike opominjali u više navrata te da su obavijstili i dežurnog.

Iz Uprave policije su, kako saznajemo, sugerisali izvođaču radova na koji način da postavi signalizaciju, kako ne bi dolazilo do ugrožavanja bezbijednosti u saobraćaju.

Kako su nam kazali u hercegnovskojh policiji, patrola je u više navrata obilazila radove, a dvojica radnika regulisali su saobraćaj i postavljeni su čunjevi. Do sada, na sreću, nije zabilježen nikakav incident, a saobraćajne patrole svakondevno su pozicionirane u blizini mjesta izvođenja radova i po potrebi intervenišu.

8 Komentari

 1. Bilo je katastrofalno zbunjujuce tuda vozit, sreca da niko nije stradao
  Vidjeh patrolu policije pa rekoh sad ce konacno regulisat kad ono nista
  Znaci nit je regulisano niti je iko kaznjen zbog toga
  Strasno

  17
  1
 2. Nije razlog sto rade put nego sto jurcaju kolima tj. utrkavaju se! Kad krenu iz meljina pa do suzenja malo su im dvije trake pa zauzimaju i traku iz suprotnog smjera. Tada nema milicije ni na vidiku!!

 3. Pre neki dan najavljen je pojacan nadzor inspekcijskih sluzbi!
  Vjerujte ovih nekoliko dana nismo nijednu nadleznu vidjeli,a bilo je prostora za vise njih.
  Tesko je pobrojati sve prekrsaje,ali jedbo je sigurno u svakom sredjenom drustvu izvodjac bi bio sprecen u vrsenju
  radove sve do momenta dok ne bi ispunio zahtjeve koje se ticu bezbjednosti i sigurnosti.
  Sto je najgore taj nesretni izvodjac Ramel vazi za eminentniju firmu kada je CG privreda u pitanju

  19
 4. Sreća niko nije poginuo,nema niakve signalizacije,ljudi pretiču odozdo na dvije trake ,a traka odozgo samo jedna. Bog zaista spašava i nas i ove ludake što rade !!!

  35
  3

Ostavite komentar

*

code