“Poštuj civilizaciju, čuvaj kanalizaciju”

“Poštuj civilizaciju, čuvaj kanalizaciju”

6
Podijeli

DOO “Vodovod i kanalizacija“ je započelo edukativnu kampanju radi podizanja ekološke svijesti sugrađana i gostiju. Pažnja je posebno usmjerena na očuvanjue kanalizacionog sistema, koji je često na udaru zbog loših navika korisnika.

Kampanja je multimedijalnog karaktera i njen nosilac je Antonije Pušić – Rambo Amadeus. Dio promotivnog materijala u okviru kampanje su i kratki video spotovi, koji će biti postvaljeni na portalima hercegnovskih medijskih kuća i javnih preduzeća, jer je riječ o edukativnoj i društveno korisnoj misiji.

Picerija i restoran

 

Radio Jadran daje podršku.

6 Komentari

 1. Novi je imao gradsku kanalizaciju i prije 1. sv. rata, dobro znamo sto je to, ali ove danasnje edukovati, nemoguca misija pa kako godj obrnuli i okrenuli

  11
  4
 2. Bravo ,treba apelovati na građane i goste ,odštampati flajere i promotivni materijal ipodići svijest svih ljudi o ovom pitanju. Direktorici vidovoda svaka čast na svim dosadašnjim potezima !!!

  14
  6
 3. Smesno! Prvo bi trebalo da se odradi da ceo grad dobije kanalizaciju a ne da se borimo sa septickim jamama koje se prelivaju od jednog do drugog domacinstva i tako stvaraju samo probleme i lose medjuljudske odnose. Pretpostavljam da 50% stanovnistva opstine Herceg Novi nema kanalizaciju a vi isticete spot koji ce nam podici svest o tome sta znaci i kako cuvati kanalizaciju. Bolje da ste se pozabavili MOZDA I KARIKATURAMA kako to izgleda kada u turistickom gradu, u godini 2018 oj a koji je sav u brdima 50 % domacinstava je nema.

  12
  6

Ostavite komentar

*

code