VIDEO: Požar na automobilu i munjevita reakcija radnika benzinske pumpe u Igalu

VIDEO: Požar na automobilu i munjevita reakcija radnika benzinske pumpe u Igalu

16
Podijeli

Na benzinskoj pumpi Eko petrol u Igalu umalo je došlo do tragedije i velike materijalne štete, koje su spriječene savjesnim i brzim djelovanjem radnika na pumpi, vidi se na video klipu koji je objavila stranica Podgorički vremeplov.

Naime, jednom vozaču, dok je pokušavao da popravi automobil, se pojavio plamen na motoru, koji je ubrzo zahvatio i njega.

Picerija i restoran

To je primijetio radnik koji je u blizini točio gorivo u drugom automobilu. On je munjevito reagovao, uzeo aparat za gašenje i ugasio vatru na motoru zapaljenog automobila. Vozač se spasio tako što je brzo skinuo plamenom zahvaćenu duksericu, pa je sve prošlo bez većih posljedica.

16 Komentari

 1. Ovo je namjesteno,dogovoreno unaprijed od strane dva momka iz zapaljenog auta i treceg lica koje je bilo spremno da snimi dogadjaj,nije slucajno,obratite samo paznju na snimak i kako se snima,sa mobilnim telefonom,da je snimak sa video nadzora bilo bi vidljivo vrijeme i datum.Mladi ljudi su postali previse preokupirani sa popularnoscu na Youtube i FB pa makar i po cijenu ugrozenih zivota ostalih ljudi.Sreca da nije bilo zrtava i vece stete.

  4
  33
 2. Servis,mali ma pumpi!Aha.
  Skinuo crijevo sa pumpe,a kolega iznutra vergla.
  Već viđeno.
  Samo je predaleko stao.
  Obično to rade gdje se toči gorivo.

  6
  3
 3. Al ga isprazni junak u motor ! jos noge otrese ajte ajte vi svaka cast prvo I osnovno treba ove ljude malo obucit a ne citav PP apparat da satrese u motor …..

  2
  80
 4. Svaka čast za ovog čovjeka.
  Ovo uopšte noje bilo bezazleno.
  Mogla je čotava pumpa eksplodirati.
  I stradaju svi ljudi,aurs i sama pumpa.
  Odgovornost velika je šefa pumpe što se dozvoljava parking i popravke ovakvim “stručnjacima”.
  Mladiću NAGRADA.Ostalim dobre kazne.

  51

Ostavite komentar

*

code