Video: Zbog zaleđene piste odloženi letovi sa tivatskog aerodroma

Video: Zbog zaleđene piste odloženi letovi sa tivatskog aerodroma

2741
8
Podijeli

Zbog leda na polijetno-slijetnoj stazi aerodrom Tivat je zatvoren do 11 časova, te je let Montenegro Airlinesa za Beograd pomjeren, saopšteno je iz te aviokompanije.

zaledjena pista aerodrom tivat„Zbog zatvaranja  aerodroma Tivat, koji će zbog leda na polijetno-slijetnoj stazi biti zatvoren do 11 časova,  putnici Montenegro Airlinesa koji su jutros u 08 i 10 časova trebali da polete iz Tivta za Beograd biće prevezeni u Podgoricu. Očekivano vrijeme polijetanja iz Podgorice za Beograd je oko 10:30 časova“, navode u saopštenju, prenosi portal CdM.

Picerija i restoran

Izvinjavaju se putnicima zbog pomjeranja leta.

„Izvinjavamo se putnicima iako nijesmo mogli uticati na razlog zbog kojeg je došlo do zatvaranja Aerodroma Tivat i pomjeranja našeg leta“, kažu iz te kompanije.

Pogledajte video zaleđene piste koji je našoj redakciji poslao čitalac.


Inače i juče je let Montenegro Airlinesa sa tivatskog aerodroma za Beograd kasnio sedam sati.
Jedna od putnica kaže nam da jedino avioni Montenegro Airlinesa nisu poletjeli.
„Putnicima nisu dali nikakvo objašnjenje, razlog kašnjenja. Nije se moglo mrdniti nepunih 8 sati sa terminala. Tu je bilo male djece. U mom slučaju beba od godinu i 7 mjeseci. Svi drugi letovi su uredno poletjeli. Jedino kompanija Montenegro nije. Znači da nisu u pitanju vremenski uslovi! U 8:10 (kad je planiran let), su svako pola sata davali obavještenja da kasni. Da bi u 15:40 poletjeli. Razlog zašto se sve ovo dogodilo ne znamo“, rekla nam je ona.
Iz nacionalne aviokompanije su za CdM potvrdili da su letovi kasnili.
“Saobraćaj će se odvijati uz određena kašnjenja, ali kompletan saobraćaj će biti realizovan”, kazali su juče CdM-u iz medija centra MA.

8 Komentari

 1. Ja sam skoro letjela iz Beograda za Tivat, i let je kasnio 40min. Posto je vec bilo 4 sata kada smo poletjeli, rekli su nam da zbog ZALASKA SUNCA idemo za Podgoricu.
  Ma to je strasno sta ova kompanija radi. Sramota!!
  0  0
 2. U nedjelju nije bilo ni vjetra ni leda.Svi avioni poletjeli i sletjeli na vrijeme samo let MA 202 kasnio 2 sata,a putnici sjedali u tranzitu sat i u avion jos sat. Bruka koju nisam dozivio ni na jednom aerodromu,makar ne bez objasnjenja
  0  0
 3. Ne branim Aerodrom ali realno, koliko puta se ovo desilo da bi se nabavljala oprema za odledjivanje i čišćenje snijega, lako je postavljat komentare. Niko ne kupuje nešto da bi koristio jednom u10 godina.
  0  0
 4. Ovo je sramota…a ono sto se dogodilo juce je katastrofa…namjerno su pustili putnike da se cekiraju…i 10min prije poletanja javili da let kasni.Osam sati se pitnicima niko iz kompanije nije obratio,ponudio neku alternativu.Lagali su da je zbog vremena a R Srbija je uredno poletjela u 12.15h…Na kraju su poslali avion druge kimpanjije po putnike.Ko je htio da izadje pa se opet cekira i vrati policija nije dala,jer propada karta.Kad smo trazili predstavnika kompanije rekli su doce..niko se pojavio nije.SRAMOTA!
  0  0
 5. Mi u 21 vijeku pricamo da je pista zaledjena,da avion ne moze da poleti.Dje su sluzbe odrzavanja i ciscenja,kako ostali aerodrumi u svijetu fnkcionisu i ciste se na dosta ekstremnijim temperaturama.Zalosno…u evropu
  0  0

Ostavite komentar

*

code