Vikend zdravih stilova života sa Triatlon klubom Herceg Novi i NVO Orjen...

Vikend zdravih stilova života sa Triatlon klubom Herceg Novi i NVO Orjen Outdoor

3049
0
Podijeli

Predstojeći vikend biće bogat događajima na otvorenom, koji puno znače profesionalcima i rekreativcima, pobornicima zdravih stilova života.

U subotu, u 10:30 startuje 1. Uspon na Ilinicu. Riječ je o jedinstvenoj trci, kombinaciji trail i makadam trčanja sa dijelom vertikal trčanja (hoda). Staza je duga 4.3km sa 420m uspona (elavacije). Start je u parku ispod Titove vile, a cilj je na vrhu brda Kobila kod crkve Sv. Ilije po kojoj je trka i dobila ime. Trku koja istovremeno predstavlja 6. kolo tj. finale Mini Sky Trail Lige  organizuju Triatlon klub Herceg Novi i NVO Orjen Outdoor.

Picerija i restoran

U nedjelju, na istom mjestu, Triatlon klub Herceg Novi organizuje “Trku zdravlja”. Manifestacija se sastoji iz dva događaja. Za najmlađe učesnike pripremljen je prvi dječiji duatlon u Crnoj Gori sa početkom u 10 sati. Biće organizovane 2 trke za djecu uzrasta od 7- 11 godina(600m trčanja-1km bicikla-300m trčanja) i za djecu od 12-15 godina (1200 m trčanja-3km bicikla-600m trčanja). Učešće na trci je besplatno i triatlonci pozivaju sve roditelje da dovedu djecu da se isprobaju u ovoj multisport discplini.

Nakon završetka dječijeg duatlona slijedi start mješovitih štafeta 4x2km. Svaka ekipa se sastoji od 2 muška i 2 ženska člana.

Poziv je otvoren za sve Novljane i one iz okolnih gradova. Biće to zanimljiva, dobra i zdarva aktivnost za svakog učesnika, uvjeravaju iz TK Herceg Novi.

Prijaviti se možete putem stranice www.3hercegnovi.me

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code