VINO I GASTRONOMIJA: PREKO 40 IZLAGAČA IZ 9 ZEMALJA NA FESTIVALU U...

VINO I GASTRONOMIJA: PREKO 40 IZLAGAČA IZ 9 ZEMALJA NA FESTIVALU U NOVOM

207
0
Podijeli

U hercegnovskoj Gradskoj kafani sjutra će biti organizovana manifestacija pod nazivom NTC Wine and Gastronomy festival, na kojoj će ponudu i asortiman predstaviti više od 40 izlagača iz Francuske, Italije, Njemačke, Holandije, Španije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske i Crne Gore.

»To je poslovno orijentisan događaj, koji spaja ponudu i tražnju. Na manifestaciji će učestvovati eminentni ugostitelji, vlasnici i menadžeri elitnih restorana i hotela, poznavaoci vina, predstavnici poznatih vinarija, najpoznatiji somelijeri, profesionalni kuvari, barmeni, kao i naši principali, koji će izlaganjem svog asortimana doprinijeti cjelokupnom ugođaju«, kazali su predstavnici NTC.
Oni su dodali da festival predstavlja značajan događaj na tržištu Crne Gore, koji ima tendenciju da preraste u tradiciju i da svake godine bude sve veći.
»Na ovaj način želimo da predstavimo preduzetnički duh, inovativnost na polju ugostiteljstva i poslovanja, kao i tendenciju prema stalnom napretku i usavršavanju«.
Manifestacija će takođe biti dobra prilika da se gostima iz inostranstva Crna Gora predstavi na najbolji mogući način, kroz potencijale kojima raspolaće i mogućnosti koje nudi. Posjetioci će degustirati najkvalitetnija vina poznatih vinarija i probati brojne specijalitete i koktele.
IZ NTC-a su još kazali da bi manifestacija trebalo da doprinese poboljšanju usluga i ponude na tržištu radi povećanja konkurentnosti u odnosu na zemlje regiona.
»Ponosni smo na činjenicu da smo uspjeli da, prvi put, organizujemo ovakav vid festivala u Crnoj Gori. Želja nam je da se predstavimo kao dobri domaćini i da se potrudimo da gosti budu zadovoljni«, poručili su iz NTC-a.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code