Više od 30 ekipa na Međunarodnom plivačkom mitingu Montenegro Mimoza cup 2018

Više od 30 ekipa na Međunarodnom plivačkom mitingu Montenegro Mimoza cup 2018

1
Podijeli

Tradicionalni Međunarodni plivački miting Montenegro Mimosa cup, koji se ove godine održava od 16. do 18. februara, u svom 23. izdanju okupiće više od 30 ekipa iz Austrije, Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Kosova, Albanije i Crne Gore.

Po riječima organizatora, legendarnog sportskog radnika i jednog od najpoznatijih plivačkih trenera u ovom dijelu Evrope, Ivice Zubera, lista učesnika nije zaokružena jer svakog dana pristižu nove prijave.

Picerija i restoran

– Za očekivati je da će se prijaviti i ekipe iz Bugarske, jer sa njima imamo odličnu saradnju i mislim da će biti 35 ekipa koje će učestvovati na ovogodišnjem mitingu – rekao je Zuber.

Međunarodni plivački miting je manifestacija uvrštena u kalendar Evropske plivačke acocijacije LEN i boduje se po internacionlanim standardima. Miting počinje u petak 16. februara popodne sastankom delegata i sudija, dok takmičenja na bazenu Instituta Igalo počinju u subotu 17. februara ujutru od 9 časova, a svečano otvaranje sa defileom učesnika planirano je za subotu u 16:45h.

U okviru Montenegro Mimosa cup-a, jedinog sportskog takmičenja uvrštenog u zvanični program Praznika mimoze, održaće se i 16. Open Montenegrin Championship, odnosno Otvoreno prvenstvo Crne Gore u plivanju.

1 komentar

Ostavite komentar

*

code