Vjerovali ili ne: Protiv kafe bara Got komšija podnio preko 200 prijava,...

Vjerovali ili ne: Protiv kafe bara Got komšija podnio preko 200 prijava, ni jedna osnovana

12954
65
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

pub-got-1Da je sva komunalna, turistička, sanitarna, finansijska policija bila angažovana samo na kontroli lokala Got u Starom gradu u Herceg Novom, na Stepeništu 28. oktobra, imala bi posla. Jer, otkako je lokal Got otvoren u septembru 2014. godine samo jedna porodica, koja žvi preko puta u zajedničkoj zgradi sa još devet stanara, raznim inspekcijama, policiji i Poreskoj upravi Crne Gore, podnijela je preko 200 prijava protiv ugostitelja Vuksana Stamenkovića. Sve prijave iste su ili slične sadržine. Zbog navodne buke, zaposjedanja površine, rada bez dozvole… i svaki put su nadležne službe izlazile i kontrolisale rad Gota. Međutim, nikada direktoru firme Stamina d.o.o, Vuksanu Stamenkoviću nije nađena neka neregularnost, niti je ikada kaženjen.

–      Takva osoba se iživljava i maltretira kako inspekcijske službe tako i nas kao firmu. Ujedno šteti ugledu kafića konstantnim kontrolama. Dešavalo se čak tri do četiri puta u jednom danu da dođu inspekcije, što remeti normalan rad kafića. Napominjem da smo firma koja djeluje u okviru zakonskih normi i kada je riječ o nivou buke, poštovanja radnog vremena, dozvola, plaćanja poreza, doprinosa – kazao je novinarima direktor, Vuksan Stamenković.

Picerija i restoran

pub-got-vuksanPrije nego što se Stamenković obratio medijima kaže da je bezbroj puta pismeno i usmeno tražio pomoć, zaštitu, slao žalbe i molbe, čelnicima Opštine, predsjednici i predsjedniku Skupštine, glavnom administratoru, načelnicima komunalne policije, Sekretarijata za privredu i finansije, Osnovnom sudu, Državnom tužiocu, zaštitniku ljudskih prava. Do danas nikakvog odgovora nadležnih.

Iza svega stoji porodica Ljubka Popovića, koja nastavlja sa prijavama, ali i blokadom rada kafića zlopupotrebljavajući službeni položaj, tvrdi Stamenković:

–      Prilikom podnošenja bilo kakvog zahtjeva firme Stamina, u okviru koje posluje kafe bar Got, Opštini Herceg Novi, dobijamo utisak da se svi alarmi i lampice upale i dolazi do zloupotrebe položaja određenih službenika koji prolongiraju rješavanje  predmeta, njihovo gubljenje, ili čekanje da komšijska porodica preda zahtjev za priznavanje svojstva stranke  da bi se na sve moguće načine onemogućilo dobijanje odluka. I tako u krug.

Stamenković zloupotrebu položaja imputira predsjedniku Skupštine, sekretarki za privredu i finansije, kao i pravnici u tom Sekretarijatu, koja je kćerka Ljubka Popovića i savjetniku predsjednika Skpštine, koji je sin Popovića.

kiosk-na-stepenistuNeprijatnosti koje gosti lokala Got trpe, gađanje štipavicama, jajima, kamenčićima, pikavcima, prolivanje vode sa balkona, tjeranje gostiju sa terasa ispred lokala, Vuksan Stamenković je prijavljivao i CB Herceg Novi. Podsjeća da su na javnoj površini, na Stepeništu Popovići godinama držali kiosk sa hranom i konzervator za sladoled.

Najviše problema je ljeti kada se dešavaju incidenti poput protekle sezone sa grupom od 38 stranaca, među kojima su bila i tri novinara. O šikaniranju su htjeli da pišu u svojim novinama i tako predstave Novi, što su Stamenkovići ipak zaustavili, objasnivši da sa jednim komšijom, za razliku od ostalih u susjednoj zgardi, nemaju dobre odnose.

Kao glavni dokaz neshvatljivih poteza lokalne administracije Vuksan Stamenković ističe da je dobio rješenje za produženi rad lokala od 1h do 3h, bez muzike, nakon regularno plaćene  takse, izrađenog Elaborata, ali ubzo ga je svojom odlukom poništila predsjednica Opštine.

Rješenje je glasilo za dozvoljeni produženi rad Gota od 3. juna do 3. septembra. Međutim, već  21. juna dobio je rješenje o poništenju predsjednice Opštine, iako je takva odluka mogla biti samo u nadležnosti Skupštine, iako je imao potpise i saglasnost devet od 10 stanara susjedne zgrade.

Ljubko Popović: Stamenković zavodi strah i teror

Prozvani Ljubko Popović ima svoju priču, kojom opet sije  optužbe protiv lokala Got, njegovih vlasnika i gostiju. Kaže da njegova porodica živi u stanu preko puta  preko 30 godina i u tom dijelu grada „bilo je i biće stotinu kafića, ali nikad nije niko imao problemčić“ s njegovom porodicom ili obrnuto.

images_slike_licnosti_ljubko_popovic– Tu žive 4 intelektualca koja rade, pristojno se ponašaju jednostavno žive svoj mirni život pristojnog građanina. Niko od nas četvoro nikada u životu nije napravio nijedan prekršaj. Ne saobraćajni nego ni opušak da baci na ulicu i to možete provjeriti, a živjeli smo i u Švajcarskoj, Italiji, Novom Sadu, Zvorniku i sada u Herceg Novom – ističe Popović.

On kaže da je ponašanje Stamenkovića izazvalo da Komunalna policija izađe mnogo puta i da ne znaju više šta će sa njim.

–      Taj čovjek je postavio stolove gdje nisu nikada stajali, dobije odobrenje za tri, a on postavi 6 stolova. Dobije odobrenje za puštanje muzike do 1, a radi do dva sata poslije ponoći. Klijentelu koja se tu skuplja neću da komentarišem, ali nekada prođite tuda u dva, pa ćete vidjeti. U naš haustor se povraća, vrši nužda, tu je urlanje i vriska do tri sata do kada mu je radno vrijeme, pa se onda još skupljaju do 4 sata. On nijedno odobrenje koje dobije od Opštine ne poštuje. Muzika je nepodnošljiva, on stavi zvučnik napolje i muzika se čuje cijeli dan i noću do 1 h. Ja ne želim nikoga da ometam i želim svima da srećno rade, ali samo želim da živim kao normalan svijet, da mogu da izađem ispred svoje kuće, da mi dođe u posjetu familija a da ga niko ne gađa, ne urla na njega. Tri puta je dolazila i policija zbog njegovog napada na nas, mog sina, gđu Milku i nebrojeno puta je prijetio da nećemo više prolaziti tuda više nikada – ispričao je Popović.

Te navode je demantovao Vuksan Stamenković, koji podsjeća da, uprkos nebrojenim kontrolama nadležnih, nikada nije zatečen u prekršaju, što dovoljno govori ko je u pravu.

No, Popović i dalje tvrdi da su tri prekršajna postupka vođena pa  obustavljena protiv njegovog komšije:

pub-got-2– On navodi da ga je moj sin napao, a napao je on njega, kao i moju suprugu od 55 godina fizički, u prisustvu profesorica – ističe Popović uz tvrdnju da njegova porodica živi pristojan normalan život.

– Ovaj čovjek nam permanentno dobacuje, vrijeđa nas. On hoće da nas isprovocira i da dođe do tuče. Pitajte koliko puta je napao službenice u Opštini ako mu ne daju odobrenje, bilo da su pravnice, ili rade u urbanizmu.

Direktne optužbe Stamenkovića da kćerka i sin Popovića koji rade u opštini zloupotrebljavaju službeni položaj Ljubko Popović odbija i navodi da postoji pravni put kojim se rješavaju stvari, a ne pozovima novinara da se natjeraju službenivi  da rade svoj posao. Smatra da Stamenković zavodi teror i strah.

Šta na sve kažu u lokalnoj upravi? Ima li šanse da se zaustavi komšijska rošomonijada? Može li se Gotu dozvoliti  da radi ljeti i zimi, u zdravoj atmosferi, uz kvalitetnu muziku, naravno, bez divljanja  i uznemiravanja komšiluka ? Može li se zaustaviti besomučno prijavljivanje komunalnoj i drugim inspekcijama pojedinca koji misli da je u pravu i kome svaki put izađe u susret komunalna i druge inspekcije, ali pri kontroli ne zateknu ništa protivzakonito u lokalu? Sprovode li u lokalnoj upravi selektivno zakon? Odogvore iz loklane uprave očekujemo.

65 Komentari

 1. Mislim da bi dotični gospodin trebao da uđe i pogleda “klijentelu” koju tako lijepo popljuva. Mogu mu reći da sam i ja ta “klijentela” (50) i da u taj kafić ulazim s uživanjem baš zbog istih. Mladi, lijepi, obrazovani. Tu su ljudi koji ulaze tamo. Mnogi i iz našeg Suda, opštine i svih ostalih firmi u vrijeme pauze, a takođe i naveče gdje smo dočekani kao kod kuće.
  Vule želim ti mir i rješenje ovog tvog problema s čovjekom kojemu ne treba ni ime pominjati zbog svega ovog što radi i načina na koji komentariše.




  6



  0
 2. Cudnovato da se iz pomenute zgrade na rad kafica buni samo jedan etazni vlasnik jedna porodica i niko drugi od stanara a navodno na glasnu muziku koja dopire iz kafe bara koji ima ulaz nasuprot zgradi. Da se zakljuciti da tu nesto ne stima ne zakonski vec je rijec vjerovatno o zavisti sto kafic dobro radi ne vidim drugi razlog zbog kojeg bi Popovic bio pun srdzbe. Ako su zivjeli u vise gradova tokom zivota onda bi znali sa je suzivot sa drugima primary a da je demokratija ono sto zastupa vecina u ovom slucaju to su svi koji brane interes kafica Got odnosno oni sto uzivaju kada popiju jutarnju kafu sok u vrelo popodne caj u zimskim nocim na pivo za drustvo i dodju na casicu razgovora. Jer istina je da je muzika da moze uz nju i da se poprica pritom u stilu samog ambijenta moderna evropska i domaca jer da nije tako tamo ne bi svracali i stranci. Na ovom primjeru vidjece se ko je spreman da rjesi ovaj dvogodisnji izazov u gradu jer su Popovici od ovoga napravili problem bez problema jer izgleda nemaju drugog posla sem da sprijece vrijedne ljude da zarade za svoju djecu e neka neko kaze ko bi normalan nekom to branio u crnoj gori. Ako Herceg Novi ima afiniteta a ima ga za turizam i usluznu djelatnost nece biti tesko reci na cijoj je strani pravda. Mislim da je vece pitanje pogledati sto je sa druge strane kod Popovica najlakse je napadati sa visokog utvrdjenja prosirenog ili prosto prosirenog dolje na stolove i goste bas junacki nema sto bas ljudski nema sto. Radi se o tendencioznim i proracunatim radnjama Popovica to se da zakljuciti iz opisanih prijava kojih ima previse da bi i pravda odma na njih odgovorila vec je trebalo da djeluju brzo ali nista nije ni brze ni sporije od vremena pa se vlasnici kafica ipak suprostavljaju tim napadima. Vrijeme je reseto najbolje a pobjednik ce biti Kafe bar Got. Pozdrav vlasnici ma kafica.




  4



  1
 3. Podnijeti prijavu za ekonomsko nasilje protiv doticnog. Jer 200 puta prijaviti a da nije bilo razloga znaci unistavanje necijeg posla tj. nanosenje ekonomske stete. Nisam pravnik ali cini se da postoji ovako nesto u pravosudnom sistemu.




  4



  0
 4. Da nije zalosno bilo bi smjesno…Pub smeta a brza hrana je tu bila “idealna”…Tada sigurno nije bilo ni buke ni guzve i svi su mirno stajali i cekali red na hamburger ?..Nadji covjece drugu zanimaciju i pusti nas da uzivamo u prijatnoj atmosferi i dobroj muzici…




  5



  0
 5. Uh… Kako smo skrenuli od teme.. Nije ovdje pitanje volimo mi li Got i njegovu muziku, je li Vule vrijedan ili nije, daje li Popoviće da mu e mazi pas ili ne da, gdje mu radi žena… Ne mislim da branim ikog, ali mnogi bi drugačije pisali da im je pred kućom kafana, pab… Ajde sam malo iz drugog ugla stvari postavite Novljani…




  1



  5
 6. Popovicu ako ti se vrzmaju po haustoru, sto ga ne zakljucas? Ako nijemas para za bravu, trazi da ti komsije iz Got-a daju da rijesis problem. Gadjanje svacim i svim sa terase je ispod svakog intelektualnog nivoa, a tvrdis da Vas je 4 intelektualaca.Ko je od Vas 4 zavrsio preko veze i gadja ljude? Zvati 200 puta razne sluzbe, samo znaci da zloupotrebljavas institucije moci, i da ti niko ne moze nista, jer ti neko debelo cuva lejda, inace bi ti napisali par kazni i bio bi miran kao buba. Vlasnici nijesu duzni da opominju goste da se ne deru, to oni (gosti) donose od kuce, kao kucno vaspitanje. A ti Vule napisi na tabli kucni red i okaci ispred ulaza, obavezno napisi da zbog svog “ponasanja” mogu biti bombardovani iz utvrdjenja od prekputa. Vule “uozbilji se” i zaposli neku dobru sankericu




  5



  0
 7. Da je gospodin ziveo u centru i jednog grada u kome kaze da je ziveo, znao bi da je centar grada ziv 24 casa (ne i kod nas). Kad se silne banke zatvore, zamre sve, sem GOT.
  Gosti kao gosti, vecinom izuzetno fini ljudi, ima i manje finih, ali gde ih to nema. Got je jedini kvalitetan lokal u gradu. NAZALOST nije veci da stanu svi oni ljudi sto u nesto kasnije sate (tipa 22h) ne mogu da nadju mesto. To i nemogucnost nadleznih da nadju nepravilnosti, dokazuje kakav je to lokal. Da se ostali “ugostitelji” ugledaju na Vuleta, pa da ako nesto i nauce.
  Vule samo hrabro, i onako kao i dosad- posteno.




  5



  0
 8. Popovici svi vas znaju!Mnogo pravih starosjedioca ,kojima su djeca i unucad sa mnogo jakim obrazovanjem,ne mogu doci do fotelja do kojih ste vi dosli,znamo kako.Vrlo ste arogantan covjek sanom pojavom!Gospodin iz Gota samo naprijed!!! Vrijedni ljudi moraju uspjeti!Mali misici vam ne mogu nista!




  4



  1
 9. Ae,najbolje bi bilo da se zatvori lokal dje se pusta normalna muzika i da se otvori jos jedno 50 novih sa turbo folk smecem,to doticnom gospodinu injegovoj fmelji ne bi smetalo.
  14 godina je grad sistematski unistavan i na kraju proseljacen gotovo do ludila,grad na srecu dise jos uvijek na skrgama ovakvih lokala poput Got-a i to se nce mijenjat dok se god shund i kich ne vrate tamo okle’ su dosli




  4



  0
 10. Vjerovatno je kod Popovića na njegovu brzu hranu svracala samo prefinjena klijentela iz Švajcarske,Italije,Novog Sada il Zvornika. Njegova izjava o gostima u pabu dovoljno govori o njemu samom. Nema gore bolesti od zavisti.




  4



  0
 11. Ne poznajem ni jednog ni drugog, a nijesam ni gost kafica Got ali cesto pasam tuda pa sam mozda objektivan da dam sud koji je nepristrasan. Kao prvo kafe bar Got mi djelije kao jako opusteno mjesto i pusta se solidna muzika sto je po meni dobro. Znam i da se tu okuplja jako puno finog svijeta ali sigurno ima i poneko ko nije ni fin kao i svuda. Ljeti se zna desit da preceraju sa stolovima i zaista se tesko prodje ali niko od prolaznika pa ni ja ne bi trebalo da zamjeri na tome. Mozda je komsiji drugacije jer sigurno da ima onih koji mu se olaksaju u prolaz jer znamo koliko svaki novski kafic ima WC-a, a i kolika je potraznja za pisoarom kad se udari po pivu. Sigurno i da je buka evidentna jer kad se skupi dosta ljudi i razgovaraju uz pice naprave vecu buku nego muzika ali ja licno ne bi pravio problem oko toga da sam susjed. Sigurno i jedan i drugi imaju pravo za nesto i grijese u nekim stvarima ali sam jos sigurniji da gospodin susjed drzi ovaj kafic isto bi radio i onda mu ne bi smetalo ni najmanje. Cudni smo ljudi i zavist i zloba nas ubijaju.




  1



  1
 12. Got je kafić kakav je trebao gradu.Vrhunska muzika,prijatni ljudi.Zahvaljujući vlasniku oživljen je dio grada.Stolovi ne smetaju nikome,sem onome ko nije mrdnuo van HN pa ne vidi da toga ima i u drugim gradovima.




  4



  0
 13. Naslov sve govori.Ako ste i jednom bili gost pomenutog kafica jasno vam je da Komsija nije u pravu.Zalosno je to sto ocigledno nemaju drugih obaveza u zivotu nego da se bave zagorcavanjem tudjih…Da je srece setali bi unucice po gradu a ovako…




  3



  0
 14. Boze sacuvaj, kakvo bacanje opusaka!!!! Ne bi oni to!
  To neki drugi ljudi, koji nisu intelektualci i uzorni gradjani, bacaju opuske ispod balkona porodice intelektualaca . Nikako intelektualci.




  4



  0
 15. Jedno od rijetkih mjesta gdje sa uzivanjem covjek sjedne da popije pice i slusa dobru muziku !!!!!!!Podrska Vuleta samo naprijed nedaj se!!!!!!!!




  3



  0
 16. Zivim u blizini,nekad svratim na pivo, gazda Gota bi mogao biti primjer za druge vlasnike lokala a i neke ljude poput gospodina Popovica po nacinu na koji vodi objekat,domacinskoj atmosferi,kvalitetnoj muzici i usluzi.




  3



  0
 17. Ima li jos koja porodica u Herceg Novom da je izrodila bar jednog intelektualca ili ste to samo Vi i Vasa porodica pa ste genetskim kodom predodredjeni svi za rad u opstini? Pa kako Vas nije sramota ,svi na budzet?




  4



  0
 18. Popovic bi trebo da je manji od makova zrna.Covjek koji je kadar prosle vlasti koja mu je dala da drzi onaj ruzni kiosk sa nezdravom hranom i da ne placa nista a onda mu je ova zalosna vlast umjesto kioska zaposlila oboje djece..on uziva u Herceg fedtu zena u skoli…divno.




  4



  1
 19. Novi sve pamti i sve zna.
  Onome koga Novi ne “vari” jer hoće da njime “gospodari” sve mu smeta – sve što radi sebi radi.
  Podrška za Got !




  4



  0
 20. Izmedju stolova sto stoje na skale sa sve gostima mogao bi Vladika sa sve tjelohraniteljima proc bez da koga ocesu usput
  Toliko sam puta “zatvarao” lokal uvece, daboga mi sjutra rakiju pili ako se cula muzika i/ili galama poslije 1h.

  PRAVDA ZA VULETA!




  3



  0
 21. Postoje ljudi koji druge ljude uvažavaju samo onoliko koliko misle da od njih mogu imati koristi, a sve ono što rade teško da prelazi okvire njihovih sopstvenih interesa. Takve ljude poželite ne vidjeti, ne čuti i, pomogućnosti, ne znati da postoje. A prije svega poželite da ne pokažu svoju prividnu dobronamjernost. Jer takvi su opasni kao Danajci kad darove nose.
  Pa oni koji poznaju obje strane neka prosude na koga se odnosi komentar




  4



  0
 22. Ako je lokal otvoren u septembru 2014. god., ispada da je dotični gospodin, prosječno na nivou cijele godine, svaki treći dan podnosio prijavu 🙂 Aooo… 🙂




  3



  0
 23. @Joke ili bolje @Popovici , kako vas nije sramota , prvo nickname vam je los pokusaj vrijedjanja porodice, drugo prozivate da zbog politickih veza prolazi bez kazni,a vi ste ti koji javno komunalnoj policiji svaki put prijetite da ce ih zvati predsjednik skupstine Andrija Radman ukoliko odma ne dodju,pub Got mora ovako da se brani jer Andrija R. svu svoju energiju trosi da vama udovolji, kao trece nek ovaj narod zna iako Vule i Lidija to ne zele da objave,da ste im ponudili primirje u zamjenu za novac…Sram vas bilo ! P.S.Postoji sajt sistem48hercegnovi.me na kojem svako moze da vidi prijave komunalnoj policiji za pub Got od strane vas u zadnjih pola godine, na svaku je komunalna javno odgovorila da niste u pravu !




  3



  0
 24. Vule brate nedaj se :)) Niksic je uz tebe a i jedan mali iz losinja :))) ignorisi ovog djeda i radi brate pravi lovu pa kad naidjemo da castis po cedevitu :)))




  3



  0
 25. @Joke,ovi silni intelektualci su i doveli ovaj grad do ruba propasti,”posteni” gradjani tako se isto predstavljaju,zato nemoj nama da govoris kako i zasto da sudimo,mi smo vec davno doveli svoji sud !!!




  3



  0
 26. Problem svih PARTIJSKI angažovanih pojedinaca je taj da zbog njihovog opstanka mora da se uruši i trpi zdravi dio društva. Gospodin ” TUŽITELJ ” i obitelj su proslavljeni partijski vojnici. Sa druge strane ovdje je uočljivo da nadležne službe rade NEPROFESIONALNO I SELEKTIVNO, kako u ovom slučaju tako i u mnogo drugih . Kakav je to ” problem ” da pojedini lokali bliski partiji mogu da drže stolove po šetalištu i stazama u centru grada ili ne izdaju račune za hranu ?
  Prema tome kada počnete radit profesionalno a ne partijski … Biće ljeba za sve .




  3



  0
 27. @Novljanin makni taj nickname ,jer da si iz Novog znao bi koje Vule,neznas ja cu ti reci….,to je jedna glupa postenjacina,koji gleda svoga posla,veliki radnik,otac cetvoro djece,jes nosio je gajbe i nije ga stid ako ga pitas,samo se budala stidi postenog posla,bogat u srcu i dusi okruzen sa iskrenim prijateljima,sve sta je do sada zaradio je krvavim radom,nije nikom oteo ili napravio bilo kako zlo,aaa mogo je, ima zivota i mud* za 100,aaa ti @Novljaninu sakri se u misju rupu !!!




  3



  0
 28. Podrška za vula..nikad nisam svratio u kafić,ali njega znam kao poštenog čovjeka.A ovaj novljanin što kaže da je vule nosio gajbe,pa jeste ali pošteno radio a ti novljanin pretpostavljam da čekaš takovu penziju da kupiš struk cigara onih od 1-eura..




  3



  0
 29. Kako su ljudi povrsni ,najbolje se vidi iz komentara.Meni kafic ne smeta jer ne zivim pored njega.Ali mi je jasno da nekom ko zivi blizu to stvara probleme i nervozu.Ne bi bilo lose da ovi sto predlazu iseljenje stanarima ,dobiju svoju muku ispod prozora(tako obicno i bude).




  1



  3
 30. Jedan od boljih mjesta u HN,Pab Got milina mi je biti gost..,aaa gospodin neka nas postedi sa svojom kulturom i dje je sve zivio,neka ide u Zvornik nazad tamo je tisina i mir,i meni ljeti trese muzika iz raznih ugostiteljskih objekata pa se ne zalim,ovaj grad zivi od turizma i prilagodite se !!!




  3



  0
 31. Sa potpunom sigurnoscu mogu da tvrdim da je klijentela GOT-a najelitnija u cijeloj opstini Herceg Novi po svim parametrima! Volim i veliki broj drugih lokala… neke mozda i vise. Ali GOT drzi prvo mjesto po kvalitetu gostiju svih drustvenih grupacija.




  3



  0
 32. Sa jedne strane imate 4 intelektualca bez mrlje u karijerama i zivotu (i jos par uglednih ljudi u zgradi koji iz STRAHA od vlasnika Gota ne smiju da prijave nepravilnosti) sa druge strane covjeka i koji zbog politickih veza radi sta hoce bez ijedne kazne za niz nepravilnosti u radu! Sami sudite…




  0



  3
 33. Popoviću vodim te sutra na kavu i rakiju da vidiš dje sjede intelektualci ( stanica i got) a ti u tvoje trac rubrika kafane
  .Svi li ste se uvalili na opštinsku kasu kako vas nije sramota!
  Podrška Gotu!
  P.s spasite palme!




  3



  0
 34. Śedi Ljupko časti ti, popij pivo, opušti se …
  Pub GOT je najreprezentativniji lokal u gradu, sa najboljom muzikom, klijentelom i atmosferom, to potvrđuju stranci koji dođu, ako ih ne gađaš jajima i štipavicama.
  Ili kupi zemlju na Kameno, pa uživaj gore u tišini, ovom gradu je dosta tih kao vi, što bi da vam pare kaplju, da živite u centru grada, a da vam bude tišina, ili bi samo da ti se plaća neki danak, recimo 50% od zarade u kafiću, pa da budeš miran ko bubica.




  2



  0
 35. Ako ni jedna prijava nije osnovana, sve je vise nego jasni. Ljubko komentarise klijentelu i to na kakav nacin. Sto znaci da svi mi koji idemo u Got nismo gradjani dostojni bilo kakvog prava. Ocito je rjesenje kiosk s hranom jer kvalifikovani ugostitelj Ljubko i njegova porodica nece stati. Mozda su rjesenje i kokice, diticni gospodin koji besomicno prijavljuje komsije i s njima se snalazi. Jos kad bi bioskop radio konstantno, prijava bilo ne bi




  2



  0
 36. Ko je ovaj Stamenković čime se do sada bavio sem nošenja gajbi kod i sve ovo šcto radi jer zbog toga što mu je sadašnja žena u opštinu i dje u svijetu ima stolovi na stepenicama




  0



  2
 37. Gospodine Popovicu , akademski sam gradjanin , jako cesto svratim u pub GOT na kafu,a ponekad i na jedno pivo,Vasa recenica “klijantelu koja se tu skuplja necu da komentarisem”,a koja nas goste pomenutog ugostiteljskog objekta stavlja u negativnu konotaciju, je sramotna , sramite se svojih izjava jer pricate i o ljudima koji su pomogli Vasoj djeci da se zaposle … Gosti pub GOT-a su mnogi ugledni gradjani koje ste svojom izjavom uvrijedili isto kao i mene !




  2



  0
 38. Svako ko je redovan gost u pub-u zna ko je ovde u pravu. Iskreno, mnogi se cude sto Vule pored skoro svakodnevnog maltretiranja i dalje radi tu gdje radi, ali vecina mu se i divi sto se bori protiv “vjetrenjaca”. Kao redovan gost, smatram uvredljivom izjavu “gospodina” Popovica o klijenteli, jer, koliko znam, tu se okupljaju ljubitelji dobre muzike, a ne pobornici nasilja. Umjesto da gradu pruzimo sansu da zivne kao u dobra stara vremena, ljudima koji to pokusavaju se stalno podmece noga…




  2



  0
 39. Gospodina Popovića sam srela jednom u gradu s malim psom. Pitala sam ga da pomazim malo psa, a on ga je trgnuo i rekao:”Nemojte da ga mazite!!!”. Lično ne poznajem vlasnika “Gota”, ali ovaj gospodin Popović je očigledno jako neprijatan.




  2



  0
 40. I eto svi smo bili mladi
  U studiju valentinu dzezu admiralu citadeli
  I tada su zivjeli ljudi
  Intelektualci
  I opet mi smo bili mladi.
  I ne bez mane i grijeha
  Slatkog
  Got je ok
  Ja imam 5 banki i volim Got




  2



  0

Ostavite komentar

*

code