VLADIMIR GOJKOVIĆ: SADA JE PRILIKA DA VIDIMO KOLIKO MOŽEMO

VLADIMIR GOJKOVIĆ: SADA JE PRILIKA DA VIDIMO KOLIKO MOŽEMO

172
0
Podijeli

Vaterpolisti Jadran Carine u play off-u za Ligu šampiona dobili su izuteno kvalitetnog i jakog protivnika, jer je italijanska Breša, klub iz vrha vaterpola, kazao je za Radio Jadran nakon žrijeba u Londonu, trener Jadran Carine, Vladimir Gojković.

Ipak, Gojković ne gubi nadu i vjeruje da su dosadašnji rezultati u kvalifikacijama dobra osnova da sa takvim tempom nadigraju i Brešu i prođu play off, kako bi što duže ostali na evropskoj sceni, sa koje su odsustvovali tri godine.

Picerija i restoran

– Do Nove godine sigurno ostajemo u Evropi, u Eurokupu, ili ako prođemo Brešu, u Ligi šampiona. Ovo je sada pravi ispit nakon tri godine rada, jer smo evropski vaterpolo ponovo vratili u Herceg Novi. Dolazi nam jedna velika ekipa s kojom moramo da igramo, jer smo posljednji put igrali sa Primorjem 2012. Ligu šampiona. Sada je prilika da vidimo koliko možemo i koliko smo pri tom vrhu, jer ipak, Breša je u ovom momemntu uz Pro Recco, Primorje, Barselonetu Jug i Olimpijakos najbolja ekipa u Evropi. Prvi duel igramo kući i trudićemo se da se predstavimo u najboljem svjetlu i da na ostvarimo neki povoljan rezultat, jer mislim da smo dorasli ovom izazovu, poručio je Gojković.

Utakmice su na programu 3. i 17. oktobra, a prvi meč biće odigran u Herceg Novom. Bolji iz duela Jadran Carine i Breše nastaviće takmičenje u Ligi šampiona u Grupi A u kojoj su još Barseloneta, Eger, Olimpijakos, Špandau, i bolji iz duela Primorje – Hanover.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code