VLADIMIR GOJKOVIĆ: TROFEJ DRŽAVNOG PRVAKA NAGRADA ZA DOBRU SEZONU

VLADIMIR GOJKOVIĆ: TROFEJ DRŽAVNOG PRVAKA NAGRADA ZA DOBRU SEZONU

378
0
Podijeli

Kada se dobije utakmica i osvoji trofej morate biti zadovoljni, jer je kruna čitave sezone kojom smo generalno zadovoljni, kazao je u razgovoru za Radio Jadran, trener VK Jadran, Vladimir Gojković, nakon odbrane titule šampiona države.

Možda se moglo i više, dodao je Gojković, jer ostaje žal zbog izgubljenog plasmana u final four regionalne lige. Ono što je takođe važno za mlađe igrače jeste da je odigrano dosta utakmica sa velikim, jakim klubovima, u kojima su mlađi Jadranaši iskazali dobru formu. Stoga, kako smatra Gojković, trofej državnog prvaka i jeste realna nagrada za dobru sezonu, u kojoj je Jadran dominirao među crnogorskim klubovima, a posljednju sinoćnju utakmicu, riješio u svoju korist možda i lakše nego što se očekivalo.
– Ono što je takođe dobro jeste da su se neki mlađi igrači afirmisali još više, neki možda nijesu onoliko koliko smo očekivali, ali to je cijena toga što smo dosta vremena jurili taj neki plasman na F4. Zato smo morali da im damo možda i manje prostora kako bismo pokušali da izborimo sa iskusnijima to treće ili četvrto mjesto u fajnal foru regionalne lige. Na kraju krajeva, mislim da je dosta njih “iskočilo”, i da imamo materijala za ono što smo planirali – a to je da budu okosnica kluba u narednom periodu, samo treba nastaviti rad sa njima, poručio je Gojković.
Za mlađe igrače sada predstoje nastupi u reprezentacijama, a generalno , narednih nekoliko dana “Jadranaši” će iskoristi za odmor. Otprilike, 1. juna krenuće intenzivniji treninzi, a Gojković navodi da će ovo ljeto biti veoma “radno”. Otežavajuća okolnost je i dalje finansijska situacija koja nije idealna da bi se doveo neki “jači” igrač, te stoga Jadranašima predstoji dosta treninga kako bi što bolje bili spremni za novu sezonu i nove pobjede, u koje kreću od septembra.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code